21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η HTC “εξηγεί” γιατί αργούν οι ενημερώσεις στο Android (infographic)

    Ένα από τα βασικά παράπονα των χρηστών του Android είναι το γεγονός πως κάποιοι κατασκευαστές αργούν χαρακτηριστικά τις αναβαθμίσεις ακόμη και “ναυαρχίδων” τους. Και μπορεί η γράφουσα -ως κάτοχος ενός “ταπεινού” Nexus 4- να έχει αυτή τη στιγμή στη συσκευή της το Android 4.4.2, “ναυαρχίδες” της αγοράς, ωστόσο, όπως το HTC One, δεν έχουν “γευτεί” ακόμη τις τελευταίες ενημερώσεις στο Android (δηλαδή το KitKat και τα “καλούδια” του).

    γιατί αργούν οι ενημερώσεις στο Android (infographic)

    Η HTC, θέλοντας να εξηγήσει γιατί τελικά ένα Android update μπορεί να καθυστερήσει τόσο σε κάποιες συσκευές, αλλά και να ενημερώσει τους χρήστες της για το πότε θα λάβουν μία νέα έκδοση του λειτουργικού της Google, δημιούργησε μία ξεχωριστή σελίδα αφιερωμένη στις ενημερώσεις.

    Εκεί, πέρα από πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα αναβαθμιστεί κάθε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της (δίνεται έμφαση στο HTC One, αλλά υπάρχουν πληροφορίες και για τα One Max, One Mini, One X/X+ κ.ά) μπορείτε να βρείτε ένα άκρως ενδιαφέρον infographic σχετικά με την “περίπλοκη” διαδικασία ενός update.

    Όπως θα διαπιστώσετε, η HTC κατηγοριοποιεί την όλη διαδικασία σε πέντε ξεχωριστά στάδια: “αξιολόγηση”, “ανάπτυξη”, “ενσωμάτωση”, “πιστοποίηση” και τελικά “ώθηση του update στον καταναλωτή”, προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους μερικές φορές μία απλή ενημέρωση στις συσκευές σας μπορεί να αργήσει και μερικούς μήνες. Δεν ξέρουμε αν μετά από αυτό το infographic αισθανθείτε καλύτερα, πάντως σε κάθε περίπτωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να το μελετήσετε.

    HTC-Anatomy-of-an-Android

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles