15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    HTC: Νέα Edge Sense features έρχονται για το U11 (+ teaser video)!

    Υπάρχουν πολλοί ορισμοί για το τι αποτελεί ένα καλό smartphone και το HTC U11 σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας, είναι το HTC Edge Sense. Σε μια προσπάθεια να προετοιμάσει τους χρήστες για τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στη συσκευή και ιδιαίτερα στον τομέα του Edge Sense, η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser video. Σε αυτό, βλέπουμε έξι νέες ενέργειες με το Edge Sense μέσα σε δημοφιλή apps.

    htc_u11_1

    Δυο από τα συγκεκριμένα apps είναι τα Google Maps και Google Photos. Και στις δυο αυτές εφαρμογές, αν πιέσετε τη συσκευή σας, αυτή θα κάνει zoom σε ότι δείχνει εκείνη τη στιγμή η οθόνη. Έτσι, στους Χάρτες θα μπορείτε να δείτε καλύτερα τους δρόμους, ενώ στο Google Photos θα μπορείτε να κάνετε Zoom σε μια φωτογραφία και να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αυτής. Επιπλέον, με το Edge Sense θα είστε σύντομα σε θέση να αλλάζετε την εβδομαδιαία ή μηνιαία προβολή στο Google Calendar, αλλά και να απορρίψετε ειδοποιήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους στην οθόνη.

    Ένα όμως, από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις, με πίεση. Θα μπορείτε δηλαδή να σηκώσετε τη συσκευή μέχρι το αυτί σας και με μια απλή πίεση θα ανοίγει η γραμμή, ενώ με ακόμη μια πίεση θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την κλήση κλείνοντας την γραμμή. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την άφιξη των νέων features.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles