15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Huawei FreeBuds 4i: «Τα TWS ακουστικά που αλλάζουν το πρόσωπο της καθημερινότητας σας»!

    H κατηγορία των ΤWS ακουστικών είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot trend στον κόσμο των audio-based gadgets, καθώς όλοι οι audiophiles στον κόσμο λατρεύουν την ευελιξία και την άνεση που προσφέρουν. Βέβαια, όπως σε όλα τα tech προϊόντα, έτσι κι εδώ υπάρχουν λύσεις που απλώς κάνουν «καλά»… τη δουλειά τους και πραγματικά εξελιγμένες προτάσεις, οι οποίες ξεφεύγουν πολύ παραπάνω από το μέσο όρο. Αδιαμφισβήτητα, στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα FreeBuds 4i της Huawei, τα οποία έρχονται για να αλλάξουν και να επαναπροσδιορίσουν όλα όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν για τη φύση και τη λειτουργία των true wireless ακουστικών. Η Huawei για μια ακόμη φορά μας εξιτάρει και μας καλεί να γνωρίσουμε ένα καινοτόμο προϊόν, που η φιλοσοφία πάνω στην οποία σχεδιάστηκε βασίζεται στο να κάνει την καθημερινότητα μας ακόμη καλύτερη, άνετη και πιο αποδοτική.

    Επειδή όμως η πρώτη εντύπωση είναι πάντοτε οπτική, δεν θα μπορούσαμε να μην αποθεώσουμε το «εκπληκτικό» τους design. Τα FreeBuds 4i της Huawei σε σχεδιαστικό επίπεδο μοιάζουν σα να έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας. Το φουτουριστικό design δένει με άψογο τρόπο με την εργονομική τους μορφή, με τη Huawei να δημιουργεί τα πιο όμορφα TWS που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η επίπεδη βάση, η οποία είναι ελαφρύτερη και από ένα… αβγό, όχι μόνο μπορεί να ταιριάξει και να μεταφερθεί εύκολα παντού, αλλά και να σταθεί χωρίς πρόβλημα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, παραμένοντας σταθερή σε αυτή. Όμως δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή και sleek βάση που μαγνητίζει το βλέμμα, αλλά και τα σούπερ άνετα earphones, τα οποία «ταιριάζουν» άψογα σε κάθε αυτί, εξασφαλίζοντας κορυφαία άνεση. Ελαφριά σαν… πούπουλα και προσφέροντας μοναδική άνεση, τα in-ear phones FreeBuds 4i ζυγίζουν μόλις 5.5 γραμμάρια το ένα και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να απορροφούν πλήρως την πίεση. Πιστέψτε μας, μπορείτε να τα φοράτε επί ώρες ολόκληρες και δεν πρόκειται να αισθανθείτε την παραμικρή κούραση!   

    Όμως πέραν του πρωτοποριακού σχεδιασμού, η Huawei ενσωμάτωσε στα FreeBuds 4i την «αιχμή του δόρατος» της audio και noise cancelling τεχνολογίας, έτσι ώστε να καλύψει πλήρως τις συνήθειες κάθε χρήστη. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε διαρκώς on-the-go και χρησιμοποιείτε το Μετρό ή τον ηλεκτρικό, μπορεί ο θόρυβος μέσα στο τρένο να σας εμποδίζει από το να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μουσικά tracks ή ακόμη εάν βρίσκεστε σε μια πολυσύχναστη καφετέρια πολλές φορές δεν ξέρετε τι να κάνετε εάν θα πρέπει να απαντήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική κλήση… Και τώρα που μένουμε παραπάνω στο σπίτι, τα FreeBuds 4i είναι βέβαιο ότι θα σας «λυτρώσουν» από την υπερβολική βαβούρα που κάνουν τα παιδιά, την ώρα που εσείς θέλετε να εργαστείτε. Για αυτές τις «εξεζητημένες» περιπτώσεις λοιπόν η Huawei δημιούργησε τη δυναμική λειτουργία Active Noise Cancellation, η οποία σε συνδυασμό με το Αwareness Mode σας δίνει τεράστιο έλεγχο στα χέρια σας (ή για να ακριβολογούμε στα… αυτιά σας).

    Τα δύο μικρόφωνα που φέρουν τα FreeBuds 4i ουσιαστικά μπορούν να αντιληφθούν τη φωνή του χρήστη τους, να «διαβάσουν» τον ήχο που απλώνεται στο περιβάλλον και να τον «φιλτράρουν» ανάλογα με τη παράλληλη χρήση ενός εξελιγμένου αλγορίθμου θορύβου. Έτσι λοιπόν, η ακύρωση θορύβου που παρέχουν τα FreeBuds 4i είναι κορυφαία, προσφέροντας συνθήκες απόλυτης απομόνωσης. Όμως, η Huawei προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπέρα, καθώς «προίκισε» τα νέα True Wireless in-ear ακουστικά της και με το Awareness Mode, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη τους να ακούει κανονικά τους ήχους του περιβάλλοντος χωρίς να χρειάζεται να βγάλει τα ακουστικά. Μία απλή πίεση στο δεξί ή στο αριστερό earbud είναι αρκετή για να «παίξετε» γρήγορα ανάμεσα στα δύο modes, έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

    Και εάν βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση και φοβάστε ότι τα ακουστικά σας ενδεχομένως να σας… προδώσουν λόγω μπαταρίας, τα FreeBuds 4i θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε αυτό το άγχος! To τμήμα R&D της Huawei έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε να ενσωματώσει στο εσωτερικό των earbuds μία λιλιπούτεια μπαταρία με χωρητικότητα στα 55mAh. Η αυτονομία των FreeBuds 4i πραγματικά θα σας εκπλήξει ευχάριστα, καθώς χωρίς καν να χρειάζεστε τη θήκη φόρτισης μπορείτε να απολαμβάνετε τα μουσικά σας κομμάτια non-stop, ακόμη και για 10 ολόκληρες ώρες! Όμως εάν κάποια στιγμή ξεχαστείτε και αισθανθείτε ότι τα earbuds σας… εγκαταλείπουν, μία 10λεπτή φόρτιση μέσα στη θήκη φόρτισης τους (διαθέτει χωρητικότητα στα 215mAh) είναι υπεραρκετή για να σας χαρίσει 4 ώρες μουσικής αναπαραγωγής.

    Τα FreeBuds 4i βέβαια δεν θα τα φορέσετε μόνο όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, αλλά και όταν είστε μέσα σε αυτό. Όταν φτάσει η πολυπόθητη ώρα της χαλάρωσης, ύστερα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σπαταλήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας χαζεύοντας τις πιο hot σειρές στο Netflix ή απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας game. Και εδώ τα FreeBuds 4i μπορούν να σας προσφέρουν την πιο άρτια εμπειρία ήχου, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε και έτσι να μην ενοχλείτε τους γύρω σας. Η δε εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση (low-latency) στα 190ms προσφέρει τέλειο συγχρονισμό με ηχητική απόδοση που πραγματικά κόβει την ανάσα, ενώ το εξελιγμένο σύστημα μικροφώνου που διαθέτουν είναι ότι πρέπει για να πρωταγωνιστείτε και στα online games.

    Χωρίς αμφιβολία, τα FreeBuds 4i, τα οποία σημειώστε ότι συνεργάζονται άψογα με όλες τις mobile συσκευές και είναι συμβατά με όλα τα λειτουργικά (Android και iOS) μπορεί να σας προσφέρουν πολλά… Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι δεν «ζητούν» πολλά, καθώς το κόστος τους σε σχέση με αυτά που προσφέρουν είναι πραγματικά ελάχιστο! Και επειδή στην Huawei είναι γνωστό ότι μας… καλομαθαίνουν και γνωρίζουν πολύ καλά από προσφορές μέχρι τις 18.4.2021, μπορείτε να αποκτήσετε τα FreeBuds 4i μαζί με το Huawei Band 4, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου*. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε κάτι άλλο, καθώς τα FreeBuds 4i μιλούν από μόνα τους και αποτελούν τα True Wireless ακουστικά που θα αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο της καθημερινότητας σας! Δοκιμάστε τα και αφεθείτε στη τεχνολογική μαγεία που μόνο τα τεχνολογικά προϊόντα της Huawei μπορούν να σας προσφέρουν…   

    *****

    * Τα Huawei Freebuds 4διατίθενται για προπαραγγελία με δώρο το Huawei Band 4 από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei (Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – ΠΛΑΙΣΙΟ – PublicMediaMarktVodafoneWINDElectronetYou.grWelcomeStoresEuronicsExpert Hellas) έως και τις 18 Απριλίου 2021 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτω

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles