28.6 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
More

  Η Creative επαναπροσδιορίζει την κορυφή στις κάρτες ήχου με τις Sound Blaster AE-9 και Sound Blaster AE-7!

  Η Creative Technology Ltd συνεχίζει την παράδοση της σε επαναστατικές τεχνολογίες ήχου με την κυκλοφορία των πλέον εξελιγμένων καρτών ήχου PCI-eSound Blaster AE-9 και Sound Blaster AE-7. Κατασκευασμένες αποκλειστικά με κορυφαία εξαρτήματα και με τις τελευταίες τεχνολογίες της Creative, αυτές οι κάρτες ήχου έχουν σχεδιαστεί για να ορίσουν ένα νέο επίπεδο απόδοσης για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας σε PC.

  Sound Blaster: 30 χρόνια επανάστασης στον ήχο

  Μέχρι το 1989, οι μόνοι ήχοι που ακούγοντας από ένα Η/Υ ήταν απλά «μπιπ». Την ίδια χρονιά γεννήθηκε η πρώτη Sound Blaster και ο ήχος των PC άλλαξε για πάντα. Έκτοτε, πωλήθηκαν περισσότερα από 400 εκατομμύρια Sound Blasters και οι λέξεις Sound Blaster έγιναν συνώνυμες με τον όρο ‘κάρτα ήχου’ και τον υψηλής ποιότητας ήχο σε PC – πρώτα στο gaming και στη συνέχεια για ταινίες και μουσική. Με την εμπειρία και την εξειδίκευση που αποκτήθηκε μέσα σε αυτές τις τρεις δεκαετίες καινοτομίας στον ήχο, η Sound Blaster συνέχισε να ανακαλύπτει τον εαυτό της με την ανάπτυξη τεχνολογιών επεξεργασίας ψηφιακού ήχου. Κάθε νέα καινοτομία χρησίμευε στον επαναπροσδιορισμό της πραγματικής εμπειρίας ήχου, όπως αυτή εξελίχθηκε πέρα από τους υπολογιστές με τη μορφή εξωτερικών καρτών ήχου για πλατφόρμες όπως οι κονσόλες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.

  Product-SB_AE-7-02

   

  «Η φιλοσοφία Sound Blaster είναι απλή αλλά απαιτητική. Με κάθε νέο προϊόν, στοχεύουμε να ξεπεράσουμε νέα επίπεδα σε τέσσερις βασικούς τομείς: τεχνολογία, απόδοση, λειτουργία και πλατφόρμα. Στο 30ο έτος της, θα κάνουμε μεγαλύτερα βήματα από ποτέ στον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας Sound Blaster. Η σειρά AE, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο άλμα στην καινοτομία της κάρτας ήχου PCI-e, είναι μόνο η αρχή. Μέσα σε αυτό το τρίμηνο, θα εισαγάγουμε την επόμενη προσθήκη στη σειρά ‘X’ των πολυκαναλικών εξωτερικών ακουστικών καρτών ήχου. θα είναι το πρώτο προϊόν Sound Blaster που διαθέτει την τεχνολογία ολογραφίας ακουστικών Super X-Fi, που έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει βραβευθεί πολλαπλώς. Το επόμενο τρίμηνο, θα παρουσιάσουμε επίσης τα νεότερα προϊόντα μας με έμφαση στο gaming και τη σειρά “G”, που θα διαθέτουν απόλυτη συμβατότητα με τις κονσόλες και ευκολία στη χρήση τους.. Με απλά λόγια, η Sound Blaster δημιουργεί εξαιρετικό ήχο και δεν σταματά ποτέ να τον κάνει καλύτερο”, δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative.

  Product-SB_AE-7-04

  Sound Blaster AE-9: Μια κατηγορία Μόνη της

  Η Sound Blaster AE-9 είναι η κορυφαία κάρτα ήχου PCI-e που έχει φτιάξει η Creative μέχρι σήμερα και προσφέρει πολλά περισσότερα από την απλή υπόσχεση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των pro-gamers και pro-audio χρηστών. Χρησιμοποιεί εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας, όπως το ESS 9038 SABRE DAC που παρέχει μέχρι 129 dB DNR, 32 bit δειγματοληψία PCM 32-bit, DSD64 αναπαραγωγή ήχου χωρίς απώλειες και με εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση. Διαθέτει πυκνωτές Nichicon Fine-Gold, πυκνωτές ήχου WIMA με φιλμ / φύλλο και ανταλλακτικά op-amp.

  Product-AE-9-04

   

  Αυτό που πραγματικά κάνει τη Sound Blaster AE-9 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η τεχνολογία CleanLineTM, μια νέα καινοτομία στο φιλτράρισμα της διαδρομής του ήχου στο μικρόφωνο για ξεκάθαρη φωνητική επικοινωνία. Αυτή η νεότερη τεχνολογία διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα κυκλώματα και εξαρτήματα τα οποία εξαλείφουν τα ζητήματα των σιδηροτροχιών τάσης και απομονώνουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο που προκαλείται από τον κυματισμό των τροφοδοτικών που προκαλείται από υψηλής απόδοσης GPU. Η Sound Blaster AE-9 είναι η πρώτη που ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στον πυρήνα της, επιτρέποντας στους χρήστες να εγκαταλείψουν την ανάγκη για ένα desktop μιξαρίσματος.

  Product-SB_AE-7-05

  Sound Blaster AE-7: Αν και δεύτερη στη σειρά παραμένει ένα θηρίο Ήχου  

  Η Sound Blaster AE-7 μπορεί να φαίνεται ελαφρώς ισχνότερη σε σχέση με τη Sound Blaster AE-9, αλλά είναι από μόνη της ένα ισχυρό ηχητικό κιτ, εξοπλισμένο με ESS SABER class 9018 DAC που αποδίδει μέχρι 127 dB DNR, με δειγματοληψία 384 kHz 32 bit και αναπαραγωγή DSD64. Η καθαρότητα του ήχου θεωρείται δεδομένη, με THD 0,0001%, μια εντυπωσιακή αναβάθμιση ακόμα σε σχέση με την προηγούμενη Sound BlasterX AE-5,αλλά και τον ανταγωνισμό. Όσον αφορά στην τιμή, η Sound Blaster AE-7 έχει πραγματικά εξαιρετική πρόταση κόστους.

   

  Product-SB_AE-7-10

  Κοινά Χαρακτηριστικά των Sound Blaster AE-9 και Sound Blaster AE-7

  • Η ανώτατη Sound Blaster Επεξεργασία μέχρι σήμερα

  Απολαύστε το πλήρες φάσμα της Sound Blaster με δυνατότητα προσαρμογής ήχου και βελτιωμένο ρεαλισμό με την επιβλητική 5.1 και 7.1 surround virtualization μαζί με την κωδικοποίηση Dolby Digital Live και την κωδικοποίηση σύνδεσης DTS.

  • Βραβευμένο Ενισχυτή Ακουστικών

  Ο custom-designed, βραβευμένος πλήρως διακριτός ενισχυτής ακουστικών Xamp με σχεδιασμό push-pull διασφαλίζει ότι κάθε κανάλι ήχου ενισχύεται ξεχωριστά για να προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο αυθεντικής πιστότητας ήχου σε ένα αυθεντικό, αμετάβλητο μοντέλο χωρίς απώλειες.

  • Ολοκαίνουργια Μονάδα Ελέγχου Ήχου (ACM)

  Και οι δύο κάρτες ήχου διαθέτουν ACM που έχουν κατασκευαστεί με στόχο να είναι φιλικές προς τον χρήστη. Η Blaster AE-9  ξεχωρίζει με μια μονάδα οθόνης για άμεσο και εύκολο έλεγχο έντασης ήχου, διακόπτη επιλογής ακουστικών που υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους σύνθετης αντίστασης ακουστικών, θύρα εισόδου μικροφώνου πολλαπλών λειτουργιών με ισχύ + 48V Phantom και ενσωματωμένο ενισχυτή.

  • Νέα, Βελτιωμένη Διασύνδεση Λογισμικού

  Το νέο λογισμικό Sound Blaster Command παρέχει μια ανανεωμένη, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που οδηγεί την Sound Blaster Acoustic Engine της Creative, επιτυγχάνοντας περισσότερες προσαρμογές ελέγχου ήχου με λιγότερα κλικ.

  Product-AE-9-09

   

  Upgrade Promo για Sound Blaster Χρήστες

  Ως ένδειξη εκτίμησης για την υποστήριξή τους τα τελευταία 30 χρόνια, η Creative προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά στους οπαδούς της – την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις παλιές κάρτες ήχου που έχουν με μια ελκυστική έκπτωση 15% στα τελευταία προϊόντα Sound Blaster. Αυτή η προσφορά ισχύει για όλα τα επερχόμενα προϊόντα Sound Blaster μέχρι το τέλος του έτους.

  Περισσότερες Πληροφορίες στο creative.com/upgrade.

   

  Product-AE-9-08

  Τιμές και Διαθεσιμότητα

  Η Sound Blaster AE-9 (απαιτείται προ-παραγγελία pre-order) στα EUR339.99 και η Sound Blaster AE-7 στα EUR229.99 είναι διαθέσιμες στο Creative.com και άμεσα στα ελληνικά καταστήματα.

  Περισσότερες Πληροφορίες στο creative.com/SBAE9 και στο creative.com/SBAE7.  

  Πέτρος Κυπραίος
  Πέτρος Κυπραίος
  Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles