15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων! Πώς αυτό το twitter account καταφέρνει να “προβλέπει το μέλλον”;

    Πολλοί το έχουν αναρωτηθεί… Πώς μπορεί το twitter account @BeyonceFan666 να “προβλέπει το μέλλον“; Η αποκάλυψη έχει δημιουργήσει σάλο στα social media, καθώς το account φέρεται να έχει προβλέψει γεγονότα πριν αυτά συμβούν, ξεκινώντας από το Brexit έως την προεδρία Trump αλλά και την …εγκυμοσύνη της Beyonce.

    twitter-account-predicting-the-future

    Το τελευταίο γεγονός έδωσε στο λογαριασμό δημοσιότητα, καθώς μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση από την τραγουδίστρια είχε γράψει τα εξής:

    Πώς ακριβώς τα κατάφερε να προβλέψει το “ευτυχές” γεγονός;

    Ο Guardian προσπαθεί να δώσει τη δική του εξήγηση σ’ αυτό το μυστήριο, με μία θεωρία.

    Με βάση παλαιότερα accounts που πραγματοποιούσαν “επιτυχείς” προβλέψεις, το site σημειώνει πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε πράγματα για τα οποία υπάρχουν μόνο δύο διαφορετικές πιθανότητες.

    Έτσι, σε ένα account που δεν είναι δημοφιλές, δημοσιεύει κάποιος posts και με τις δύο πιθανότητες (πριν το αποτέλεσμα). Αν επαληθευτούν, τα κρατάς και σβήνεις αυτά που δεν ισχύουν πλέον όταν κάτι τελικά συμβεί. Π.χ. έχει κάνει δύο δημοσιεύσεις για το Brexit, μία με το ναι και μία με το όχι, και, μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, σβήνει αυτό που δε συνέβη.

    Φυσικά, στην περίπτωση της Beyonce, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, αλλά όχι και αδύνατο να σκεφτεί κάποιος την πιθανότητα κάποιας νέας εγκυμοσύνης κάποια στιγμή.

    Εξάλλου το account στο οποίο αναφερόμαστε έγινε δημοφιλές μόλις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αυτό από μόνο του είναι “ύποπτο”.

    Εσείς τι λέτε για την “Πυθία” του twitter;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles