15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η ηλεκτρική σκούπα που θέλει να κάνει τη διαφορά

    Η ηλεκτρική σκούπα που ακολουθεί θεωρείται από πολλούς “εμπειρογνώμονες” ως το πιο “επαναστατικό” μοντέλο που έχουν αντικρίσει τον τελευταίο αιώνα. Δε διαθέτει καλώδιο τροφοδοσίας, ούτε σακούλα για τις σκόνες ή κυκλωνική τεχνολογία… Και απ’ ό,τι φαίνεται, η Gtech AirRAM, η οποία λειτουργεί με τη βοήθεια μπαταριών, καθαρίζει, όπως λένε όσοι την έχουν δοκιμάσει, πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι τα μοντέλα των ανταγωνιστών της.

    Το εντυπωσιακό νέο μοντέλο ενσωματώνει ένα ειδικό σύστημα που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τη σκόνη σε μικροσκοπικές μπάλες, τις  οποίες μπορείτε πολύ εύκολα να απομακρύνετε από αυτήν χωρίς να λερώνεστε.

    Οι δυνατότητές της δε σταματούν, πάντως, σε αυτές που αναφέραμε, καθώς διαθέτει ακόμη και δυνατότητα υπολογισμού των θερμίδων που καίτε, καθώς καθαρίζετε το σπίτι σας, συνδέοντάς την μέσω καλωδίου USB με τον υπολογιστή σας. Cool!

    Παρά την υψηλή της απόδοση, διαθέτει ιδιαίτερα μικρό βάρος που φτάνει τα 3,5 κιλά, ενώ λειτουργεί με τη βοήθεια δύο επαναφορτιζόμενων μπαταριών λιθίου, με τις οποίες μπορεί να καθαρίσει έως και δύο σπίτια πριν χρειαστεί “επαφή” με το φορτιστή της.

    Η Gtech AirRAM έχει επίσης χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, με αποτέλεσμα να αποσβέσετε σύντομα το κόστος των 280 περίπου ευρώ που θα πληρώσετε για την απόκτησή της. Ένα άκρως ενδιαφέρον μοντέλο που αποδεικνύει ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις δεν αφορούν μόνο τις μαύρες… συσκευές.

    Πηγές: DailyMail & Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles