19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony επηρεάζεται από τη πορεία της Nintendo

    Μπορεί Sony και Nintendo να είναι ανταγωνίστριες εταιρείες με τη μία να… περιμένει στη γωνία την άλλη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι μεν χαίρονται με τις αποτυχίες των δε. Η Nintendo, κατά γενική ομολογία, περνά δύσκολες μέρες με το τρέχον οικονομικό έτος να είναι το καταστροφικότερο της ιστορίας της, να μην τα ξαναλέμε. Ο Φίργκαλ Γκάρα, επικεφαλής του PlayStation στο Ηνωμένο Βασίλειο, μίλησε στο TrustedReviews και εξέφρασε τον προβληματισμό του για την πορεία της Nintendo και το πώς αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει τη γενικότερη αγορά του gaming.

    sony-worried-about-nintendo

    «Η πτώση της Nintendo θα μπορούσε να αποδειχθεί επιζήμια για την αγορά, εκτός κι αν άνθρωποι σαν κι εμάς αποφασίσουν να ασχοληθούν ενεργά με το πιο νεανικό κοινό με το οποίο η Nintendo ασχολείται. Αυτή είναι η πρόκληση για εμάς, πρέπει να προσφέρουμε περισσότερες casual και φιλικές προς την οικογένεια προτάσεις στην αγορά. Νομίζω πως υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που θα έπρεπε να  προσεγγίσουμε και θεωρώ πως μια τέτοια κίνηση θα είχε αποτέλεσμα», είπε ο Γκάρα.

    Σε ό,τι αφορά τα handhelds, ο επικεφαλής της Sony στην Αγγλία τόνισε: «Το DS και οι διάφορες εκδόσεις του ήταν η πλατφόρμα με τις περισσότερες πωλήσεις πέρυσι, παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις του PS4 τις τελευταίες τέσσερις-πέντε εβδομάδες. Όσο για το PS Vita, μπορεί το μερίδιό του στην αγορά να μην είναι τεράστιο, όμως το κοινό του είναι ξεχωριστό».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles