17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ηγεσία & Δημιουργικότητα στη νέα ψηφιακή εποχή

    Ένα υπέροχο διήμερο γεμάτο ιδέες και έμπνευση ξεκινά από σήμερα (23 και 24 Ιουνίου 2021) στο Landmark στη Λευκωσία με στόχο να προσφέρει στους νέους ηλικίας 18-30 ετών, μια πολυδιάστατη εμπειρία και προσέγγιση στο θέμα Ηγεσία & Δημιουργικότητα, έχοντας ως βάση συζήτησης την νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

    Για 5η χρονιά η Καλοκαιρινή Σχολη Ηγεσίας και Δημιουργικότητας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου επανέρχεται με 13 σημαντικούς ομιλητές, 4 workshops και ξεχωριστά performances με στόχο την έμπνευση, τη δικτύωση και τη διάδοση ιδέων σε ένα καινοτόμο event που δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Έτσι, με την καθοδήγηση των έμπειρων ομιλητών και εκπαιδευτών που θα πλασιώνουν το πρόγραμμα θα γίνει προσπάθεια διασύνδεσης του θέματος Ηγεσία με το σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον το οποίο εξελίσσεται ραγδαία και στο οποίο οι νέοι μας καλούνται να κτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον αλλά και τη προσωπική τους ζωή.

    Άμεσος στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νέους που θα συμμετέχουν να ακούσουν ειδικούς και να εκπαιδευτούν στην ικανότητα προσαρμογής στις διαρκώς μεταβαλλόμενες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες. Ακόμη σκοπός του event να τονίσει την άρρηκτη σχέση της τεχνολογικής εξέλιξης με τη δημιουργικότητα και πως αυτή αποτελεί τη κινητήριο δύναμη των νέων για επίτευξη των στόχων τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles