16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 7 Fidget Spinner Mod: Σαν να λέμε, πώς να πετάξεις 700 δολάρια επειδή δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις

    Μπορεί να έχετε δει σε διάφορες δοκιμές αντοχής, iPhone να πετάγονται στο έδαφος από αρκετά μέτρα ύψους, άλλα να καίγονται στις φλόγες ή να επιβιώνουν από ώρες ολόκληρες μέσα σε παγωμένη λίμνη. Όμως τι θα λέγατε αν σας λέγαμε ότι κάποιοι τύποι δοκίμασαν να μετατρέψουν τα iPhone σε σβούρες; Ένας Youtuber, με την ονομασία EverythingApplePro, πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει σε ορισμένα iPhone να έχουν τοποθετηθεί κάποιου είδους ρουλεμάν προκειμένου να τα κάνει να περιστρέφονται γρήγορα.

    iphone7-gallery1-2016

    Φυσικά, μια συσκευή σαν το iPhone σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να έχει την αεροδυναμική του κλασικού παιχνιδιού, επομένως μας προκαλεί έκπληξη πως καταφέρει και τα κάνει να περιστρέφονται με τέτοια ταχύτητα. Αρχικά, κάποιοι πίστεψαν πως χρησιμοποίησαν συσκευές iPhone που δε λειτουργούσαν πια, αν και σύμφωνα με το κανάλι, όλα λειτουργούσαν κανονικά.

    Αυτού του είδους, τα fidget spinners, όπως είναι χαρακτηριστικά ο αγγλικός όρος, υποτίθεται ότι βοηθούν τα παιδιά με ADHD, παρά το γεγονός ότι ελάχιστες επιστημονικές μελέτες συμφωνούν με αυτήν την άποψη. Πάντως, προσωπικά και θα συμφωνήσω με την άποψη του αρθρογράφου του TNW, ένα iPhone πλήρως λειτουργικό των 700+ δολαρίων με μια τρύπα στη μέση για να περιστρέφεται, περισσότερο νεύρα, παρά ηρεμία μου προκαλεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles