19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν και άλλες φωτογραφίες του iPhone Lite

    Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα, από ότι φαίνεται θα διαρρέουν συνέχεια φωτογραφίες του iPhone Lite. Αυτή τη φορά, νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν το πίσω μέρος του “οικονομικού” iPhone της Apple σε σχέση με το γνωστό iPhone 5.

    Όπως μπορείτε να δείτε δεν υπάρχουν πολλές διαφορές όσο αφορά στις διαστάσεις ενώ θα “φοράει” την ίδια οθόνη Retina των 4 ιντσών που γνωρίσαμε με την ναυαρχίδα της εταιρείας.

    Σύμφωνα με έντονη φημολογία, το iPhone Lite δεν θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα. Λέγεται επίσης ότι θα παραχθεί σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη έχει την κωδική ονομασία Zenvo και θα ενσωματώνει dual-core επεξεργαστή τύπου H5P, 1GB RAM και θα υποστηρίζει 4G και Bluetooth 4.0 (ο επεξεργαστής λέγεται ότι θα κατασκευάζεται από την Samsung). Η δεύτερη έκδοση, έχει την ονομασία Zagato/ Bertone, διαθέτει τον επεξεργαστή H6P και προορίζεται για την αγορά της Κίνας ενώ θα υποστηρίζει TDD 4G LTE δίκτυα. Όσο αφορά στο iPhone 5S ή iPhone 6, θα είναι διαθέσιμο σε ασημί, μαύρο και χρυσό χρώμα!

    iphone_lite1

    iphone_lite2

    iphone_lite3

    iphone_lite4

    iphone_lite5

    iphone_lite6

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles