21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Lenovo Vibe Z2 Pro!

    Η Lenovo παρουσίασε επίσημα το νέο Vibe Z2 Pro, ένα phablet 6 ιντσών με high-end χαρακτηριστικά!

    Το Vibe Z2 Pro διαθέτει κορυφαία specs που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά των υπόλοιπων ναυαρχίδων. Οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 2Κ (2560×1440 pixels), τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 801 chipset στα 2,5GHz με 3GB μνήμης RAM και το Adreno 330 GPU που εγγυώνται υψηλότατες επιδόσεις. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ανέρχεται στα 32GB αλλά δεν υπάρχει υποδοχή για microSD κάρτα.

    lenovo vibe z2 pro

    Φυσικά η συσκευή έχει αρκετά μεγάλες διαστάσεις, συγκεκριμένα 156×81,3х7,7mm, ενώ και το βάρος του ανέρχεται σε υψηλά επίπεδα, στα 179 γραμμάρια! Το panel της οθόνης είναι IPS και η Lenovo ανακοινώνει φωτεινότητα 500 nits, ενώ το θετικό των μεγάλων διαστάσεων είναι η θηριώδης μπαταρία των 4.000mAh! Τέλος, είναι dual-SIM ενώ διαθέτει κάμερα των 16MPixel με δυνατότητα λήψης 4Κ video και dual-LED flash.

    Όλα αυτά έρχονται με το αντίστοιχο τίμημα που θα αγγίζει τα $834 στη Ρωσία, το Σεπτέμβρη που θα κυκλοφορήσει. Πιθανόν σε άλλες χώρες να βρίσκεται και φθηνότερα πάντως, ενώ θα διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles