15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Logitech G Litra Beam LX: Διπλός φωτισμός RGB gaming για φυσικούς τόνους δέρματος και λαμπερή εμφάνιση σε κάθε streaming

    Το Logitech G Litra Beam LX είναι ένας διπλός φωτισμός RGB gaming που προσφέρει φυσικούς τόνους δέρματος και λαμπερή εμφάνιση σε κάθε streaming. Σχεδιασμένο από το μηδέν από την κληρονομιά Litra, το Litra Beam LX διαθέτει ένα βασικό φως CCT στη μία πλευρά και ένα LIGHTSYNC RGB στην άλλη — επιτρέποντας στους παίκτες και τους δημιουργούς να φαίνονται υπέροχοι στην κάμερα, προσαρμόζοντας παράλληλα τον δικό τους, εξατομικευμένο φωτισμό με έμφαση σε κάθε παιχνίδι.

    Με την απόλυτη τοποθέτηση στο γραφείο, το Litra Beam LX πηγαίνει εκεί που άλλα φώτα δεν μπορούν, διαθέτοντας μια ευέλικτη λύση 3 κατευθύνσεων που σας επιτρέπει να διαμορφώνετε το φως έτσι όπως αισθάνεστε καλύτερα. Το Litra Beam LX προσφέρει φυσικούς τόνους δέρματος και λαμπερή εμφάνιση κάθε φορά, φωτίζοντας το χώρο σας και προσφέροντας εξατομικευμένα χρωματικά θέματα με 16 εκατομμύρια χρωματικούς συνδυασμούς του φωτός.

    Με τη δύναμη του Litra Beam LX, οι gamers και οι streamers απολαμβάνουν το πλεονέκτημα δύο φώτων με μία συσκευή. Με την αποκλειστική τεχνολογία TrueSoft της Logitech, το Litra Beam LX παρέχει κινηματογραφική χρωματική ακρίβεια με προηγμένη διάχυση που εξαλείφει τις έντονες σκιές. Επιτύχετε τη σωστή εμφάνιση που θέλετε πριν ή κατά τη διάρκεια της εκπομπής με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και θερμοκρασίες χρώματος που κυμαίνονται από το ζεστό φως κεριών έως το ψυχρό μπλε (2700K – 6500K) και με ρυθμίσεις LIGHTSYNC RGB. Πιστοποιημένο και ασφαλές για χρήση όλη την ημέρα, το Litra Beam LX είναι απαλό στα μάτια, ώστε να αποφασίζετε εσείς πότε θα τελειώσει το παιχνίδι.

    Βασικά χαρακτηριστικά:

    -ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ — Μια λεπτή, κομψή σχεδίαση έτοιμη για την

    κάμερά σας που πηγαίνει εκεί που άλλα φώτα δεν μπορούν, το Litra Beam LX καθιστά ευκολότερη από ποτέ την εξατομίκευση του «σταθμού μάχης» σας.

    -ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟ GAMING ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΑΣ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ — Το Litra Beam LX διαθέτει δύο ξεχωριστά φώτα σε ένα, ένα μπροστινό φως CCT και ένα πίσω φως LIGHTSYNC RGB, προσφέροντάς σας τη δύναμη του προσαρμόσιμου φωτισμού στα χέρια σας. Το ένα σας φωτίζει με ένα βασικό φως LED για φυσικούς, λαμπερούς τόνους δέρματος, ενώ το άλλο τονίζει ταυτόχρονα το στούντιο σας με ένα φως RGB. Το LIGHTSYNC που φωτίζει το χώρο σας προσφέρει 16 εκατομμύρια χρωματικούς συνδυασμούς για την απόλυτη, προσαρμόσιμη εμπειρία φωτισμού.

    -ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TRUESOFT — Με την αποκλειστική τεχνολογία TrueSoft της Logitech για κινηματογραφική χρωματική ακρίβεια, η δέσμη φωτός του Litra Beam LX προσφέρει προηγμένη διάχυση που εξαλείφει τις σκληρές σκιές, ενώ παραμένει απαλή για τα μάτια, προσφέροντας φυσικούς τόνους δέρματος και λαμπερή εμφάνιση κάθε φορά.

    -ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΑΣ — Αξιοποιήστε την ισχύ του G HUB μέσω Bluetooth ή USB για να ελέγχετε όλες τις συσκευές σας από ένα σημείο ως μέρος του οικοσυστήματος Logitech G. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις φωτισμού, είτε ως μεμονωμένη μονάδα είτε ως ζεύγος, με το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή τα ενσωματωμένα κουμπιά.

    -ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ — Χρησιμοποιήστε την αυτόματη – συνεχή ρύθμιση ή βρείτε το σωστό φως με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, θερμοκρασίες χρώματος που κυμαίνονται από ζεστό φως κεριών έως ψυχρό μπλε (2700K – 6500K) και ρυθμίσεις RGB.

    -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ALL-DAY STREAMING — Περνώντας ακόμα και τις πιο αυστηρές οδηγίες δοκιμών UL, το Litra Beam LX είναι πιστοποιημένα ασφαλές για εκπομπή όλη την ημέρα, ώστε να αποφασίσετε εσείς πότε θα τελειώσει το παιχνίδι.

    -ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ — Μια ευέλικτη λύση τοποθέτησης 3 κατευθύνσεων παρέχει ρύθμιση ύψους, κλίσης και περιστροφής και σας επιτρέπει να τοποθετείτε το φως στην επιφάνεια εργασίας σας ώστε να κατευθύνετε και να διαμορφώνετε το φως για να δείχνετε πάντα τέλειοι. Έρχεται εξοπλισμένο με 2 τυποποιημένα εξαρτήματα με σπείρωμα 1/4-20″ για τοποθέτηση σε διάφορα σημεία σε ξεχωριστά τρίποδα.

    -ΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ — Μόλις γίνουν διαθέσιμες, οι συσκευές με δυνατότητα Logitech G LIGHTSYNC θα είναι συμβατές με το Windows Dynamic Lighting, ένα νέο εργαλείο φωτισμού RGB που διατίθεται στα Windows 11 και επιτρέπει στους χρήστες να συντονίζουν τα εφέ σε όλα τα προϊόντα με δυνατότητα RGB, συμπεριλαμβανομένου του Litra Beam LX.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles