19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Mario Kart 8 Deluxe κυκλοφόρησε και ξετρελαίνει τους φίλους του Switch!

    Ένα από τα πιο ιστορικά και διαχρονικά game franchises όλων των εποχών είναι το Mario Kart, αποτελώντας μία σειρά παιχνιδιών που έχει πραγματοποιήσει αστρονομικές πωλήσεις (από το 1992 που κυκλοφόρησε το πρώτο game στο SNES μέχρι σήμερα). Χωρίς αμφιβολία, δεν υπάρχει Ninty fan που να αμφισβητεί την αξία του και περίπου δύο μήνες μετά το λανσάρισμα του Switch, η Nintendo κυκλοφορεί το Mario Kart 8 Deluxe, το οποίο αποτελεί μία boostαρισμένη έκδοση του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει στο Wii U και αποτέλεσε ένα μοναδικό best-seller. 

    Mario-Kart-8-Deluxe-2-1024x576

    Όπως όλα τα προηγούμενα Mario Kart games έτσι και αυτό περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από πίστες, οχήματα και διαφορετικούς ήρωες που όλοι έχουμε αγαπήσει από τα franchises της Nintendo. Ο καταιγιστικός ρυθμός, η εκπληκτικά ομαλή κίνηση και φυσικά ο σχεδιασμός κάθε πίστας που κρύβει απίθανες εκπλήξεις συνθέτουν την εικόνα ενός arcade racing που σίγουρα θα κερδίσει τους φίλους του είδους. Στα παραπάνω προσθέστε το αφόρητα διασκεδαστικό (και αναβαθμισμένο) Battle Mode και όλα τα DLC που είχαν βγει για την Wii U έκδοση του Mario Kart 8 και θα έχετε το πιο πλήρες και συναρπαστικό game της σειράς. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, εάν δεν έχετε πειστεί πατήστε το play στο video που ακολουθεί και μάλλον θα συμφωνήσετε ότι το Mario Kart 8 Deluxe είναι ένας τίτλος που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός φίλου  του Switch…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles