15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MediaFire: Ντεμπούτο στο Android με 50GB δώρο στους χρήστες!

    Η αποθήκευση στο “σύννεφο” είναι μία από τις τάσεις της εποχής και οι σχετικές υπηρεσίες είναι πολλές και άκρως ανταγωνιστικές. Όταν όμως μία από αυτές, το MediaFire μας προσφέρει 50GB αποθηκευτικού χώρου και στο Android μας, τότε η είδηση παραείναι δελεαστική.

    Η εφαρμογή για το Android κινητό σας, που μόλις ανακοίνωσε το Mediafire, παρέχεται δωρεάν. Όπως οι υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, σας επιτρέπει να δείτε τα έγγραφα και τις φωτογραφίες σας, να κάνετε audio stream, να παρακολουθήσετε video, να μοιράζεστε αρχεία με άλλους κ.ο.κ. Επιπλέον, σας επιτρέπει να ανεβάζετε snapshots και videos απευθείας στο λογαριασμό σας, κάτι που θα ικανοποιήσει όσους έχουν χαμηλό αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο στο κινητό τους.

    Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα uploading πολλών αρχείων μαζί, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείτε για παράδειγμα να αρχειοθετήσετε με ευκολία μία photo gallery (όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές, όπως το Dropbox). Και γενικότερα, βέβαια, το MediaFire στερείται δυνατότητες συγχρονισμού file/folder style -όπως το Dropbox- με τον υπολογιστή σας, αν και τα καλά νέα είναι ότι η εταιρεία διαρρέει ότι σύντομα θα υποστηριχθούν σχετικές δυνατότητες.

    Σε κάθε περίπτωση, η νέα Android εφαρμογή του MediaFire είναι εύχρηστη, επιτρέποντάς σας να κάνετε tap σε κάθε αντικείμενο στο λογαριασμό σας ώστε να το προβάλλετε ή να κάνετε tap στο βέλος του μενού για να έχετε πρόσβαση σε επιλογές, όπως share, copy, private, rename, delete και download. Υπάρχει, επίσης, διαθέσιμη επιλογή αναζήτησης.

    Παρακάμπτοντας τους λίγους περιορισμούς, πάντως, το MediaFire παραμένει μία ποιοτική επιλογή για το διαμοιρασμό μεγάλων αρχείων με άλλους, την πρόσβαση των δεδομένων σας από πολλαπλές συσκευές, τη συνεργασία σε έγγραφα, αλλά και τη δημιουργία backup.

    Και βέβαια το δωράκι των 50GB στο cloud μόνο ασήμαντο δεν μπορεί να το θεωρήσει κανείς, οπότε για τους κατόχους Android smartphones μία δοκιμή της εν λόγω υπηρεσίας δεν είναι καθόλου κακή ιδέα…

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles