20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Microsoft: Αυτό είναι το εντυπωσιακό χειριστήριο Gold Shadow Special Edition Xbox

    Ένα νέο, εντυπωσιακό χειριστήριο, το Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition παρουσίασε πρόσφατα η Microsoft. Πρόκειται για ένα προϊόν «φόρο τιμής» στα αγαπημένα σχέδια της σειράς Shadow του Xbox One, που διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο μεταλλικό φινίρισμα από χρυσό στην επάνω θήκη. Εκτός από την επάνω θήκη και το D-Pad, το υπόλοιπο χειριστήριο είναι ντυμένο με μαύρο του άνθρακα, το οποίο επιτρέπει στα χρυσά στοιχεία να λάμπουν. Αυτό το χειριστήριο είναι ένα statement κομμάτι, που μπορεί να αποτελέσει στολίδι κάθε συλλογής.

    Αυτό το κομψό κομμάτι έρχεται με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που αγαπούν οι παίκτες στην τρέχουσα γενιά χειριστηρίων. Το μεταλλικό χρυσό υβριδικό D-Pad προσφέρει smooth touch για τον αντίχειρα ώστε να γλιστράει εύκολα. Τα triggers με μοτίβο μαύρου διαμαντιού από καουτσούκ και η ανάγλυφη λαβή στις σκανδάλες, τα bumpers και την πίσω θήκη παρέχουν την επιπλέον υποστήριξη που απαιτείται για να διατηρεί ο χρήστης τον έλεγχο σε στιγμές παιχνιδιού υψηλής πίεσης.

    Κάθε χειριστήριο διαθέτει συμβατότητα Xbox Wireless και Bluetooth. Με αυτόν τον τρόπο, οι gamers μπορούν να συνδέσουν το ασύρματο Gold Shadow Controller – Special Edition του Xbox σε κονσόλες Xbox Series X|S και Xbox One, PC, συσκευές iOS ή Android και tablet. Έρχεται με έως και 40 ώρες διάρκεια μπαταρίας, αποτυπώνοντας τις μοναδικές στιγμές παιχνιδιού με το ειδικό Share button. Ετοιμαστείτε να πληρώσετε 69,99 $.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles