17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος μίας εποχής… O Mike Lazaridis αφήνει την Blackberry μετά από 30 χρόνια

    mike-lazaridis

    Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την παραίτησή του από τη θέση του co-CEO της RIM, ο Mike Lazaridis, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου για τη Blackberry, ανέφερε τα σχέδια του να εγκαταλείψει και τη θέση του ως αντιπρόεδρος και διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

    Ο Mike Lazaridis, μαζί με τον Jim Balsillie, είχαν ιδρύσει την εταιρεία το 1984, παραμένοντας οι δύο CEOs της έως και πέρισυ. Και ο Balsillie έχει, πλέον, παραιτηθεί από τη θέση του, πρόσφατα, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει και τις μετοχές του. Όσο για τον Lazaridis, δηλώνει ότι η αποχώρησή του θα του δώσει περισσότερο χρόνο για να αφιερωθεί στις νέες του δραστηριότητες στην Quantum Valley Investment.

    Ο νυν CEO της Blackberry, Thorsten Heins, ανέφερε για τον Lazaridis “O Mike έφερε μία επανάσταση στη βιομηχανία των mobile επικοινωνιών και έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους καινοτόμους στον Καναδά. Σέβομαι βαθιά την επιθυμία του να αφιερώσει πλήρως το χρόνο του στο νέο του εγχείρημα”.

    Όσο για τον Mike Lazaridis, μίλησε κι αυτός με τα καλύτερα λόγια για το διάδοχό του αναφέροντας πως αυτός “και η ομάδα του έκαναν μία εξαιρετική δουλειά στο Blackberry 10” και συνέχισε σημειώνοντας “Αφήνω την εταιρεία σε καλά χέρια. Παραμένω ένας μεγάλος fan της Blackberry και φυσικά εύχομαι στην εταιρεία και στους ανθρώπους της τα καλύτερα”.

    Ο Mike Lazaridis θα εγκαταλείψει τη θέση του στη Blackberry την 1η Μαΐου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles