17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μπείτε στον κόσμο του VR με τον πιo οικονομικό τρόπο!

    Το Virtual Reality, εν συντομία VR, είναι το νέο trend στον κόσμο της τεχνολογίας. Φοράτε τα ειδικά “γυαλιά” και αμέσως μεταφέρεστε σε ένα τρισδιάστατο, εικονικό κόσμο, χωρίς να βγείτε από το δωμάτιο του σπιτιού σας, αλλά νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ζούγκλα, στην έρημο, σε ένα χιονισμένο βουνό, μέσα στη θάλασσα… οι δυνατότητες είναι αστείρευτες.

    γυαλια εικονικης πραγματικοτητας (1)

    Και αν σας έχουν πεί πως το VR είναι… ακριβό, θα σας δείξουμε πως κάνουν λάθος! Με τα VR glasses που βρήκαμε στο afasia.gr μπορείτε να ζήσετε τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας απλά το smartphone σας. Το βάζετε στην ειδική θήκη των γυαλιών με την οθόνη στραμμένη προς τα μάτια σας, φοράτε την κάσκα, τη ρυθμίζετε ώστε να ταιριάζει ιδανικά στο κεφάλι σας και… ξεκινά η απόλαυση!

    Το μόνο που έχετε έπειτε να κάνετε είναι να φορτώσετε κάποιο 3D video από το YouTube ή άλλη πηγή, ή να κατεβάσετε και να απολαύσετε κάποια ειδικά 3D games που είναι σχεδιασμένα για χρήση με VR γυαλιά.

    γυαλια εικονικης πραγματικοτητας (2)

    Τα virtual reality glasses που σας παρουσιάζουμε είναι όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συμβατά με όλα τα smartphones & phablets της αγοράς, από 4 έως 6,5 ίντσες διαγωνίου.  Oι θέσεις των φακών στα γυαλιά είναι ρυθμιζόμενοι, ώστε να τους φέρετε στη βέλτιστη θέση για τα μάτια σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

    γυαλια εικονικης πραγματικοτητας (3)

    Θα βρείτε τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας για smartphones στο www.afasia.gr

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles