17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MTN: Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης για τελειόφοιτους

    Την ευκαιρία σε νέες και νέους τελειόφοιτους για επαφή και εξοικείωση με τα αντικείμενα της πιθανής μελλοντικής τους απασχόλησης παρέχει το καλοκαιρινό τριμηνιαίο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης (Ιούνιου –Αύγουστου 2019) που προσφέρει επί πληρωμή η MTN.

    Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών μηνών, οι απόφοιτοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της ΜΤΝ, θα καθοδηγούνται από έμπειρο επαγγελματία του χώρου, ο οποίος θα τους εισάγει αρχικά στα καθημερινά τους καθήκοντα, ενώ στη συνέχεια θα τους αναθέτει έργα με πραγματική προστιθέμενη αξία. Παράλληλα, θα αποτελέσουν μέρος μιας ομάδας που θα ενασχοληθεί με την ανάπτυξη και δημιουργία τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών για πελάτες της ΜΤΝ.

    Στο πλαίσιο αυτό η MTN προσκαλεί νέες και νέους που τους ενδιαφέρει ο τομέας των τηλεπικοινωνιών να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επί πληρωμή της εταιρείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΤΝ για περισσότερες πληροφορίες ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected].

    63454 MTN flyer FRONT

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles