19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Honda Civic Coupe 2016 είναι πανέμορφο και φουτουριστικό!

    Η Honda μας έχει συνηθίσει σε φουτουριστικά και επιθετικά σχέδια για τα σπορτίφ μοντέλα της και το Honda Civic Coupe 2016 δε ξεφεύγει από αυτή τη λογική.

    2016_Civic_Coupe_02

    Μόλις παρουσιάστηκε, λίγο πριν την έναρξη του Los Angeles Motor Show και παντρεύει ιδανικά τη “διαστημική” πλατφόρμα του παλαιότερου Civic (FN) με τη νέα (FK)… αεροδυναμικός σχεδιασμός εμπρός και πίσω, μεγαλύτερο μεταξόνιο και χαμηλότερο ύψος, αλλά και πιό φαρδύ σε πλάτος, παραπέμπει ευθέως σε ένα σπορ όχημα για τον απαιτητικό οδηγό. Βέβαια, με τον κλασικό δίλιτρο βενζινοκινητήρα iVTEC να αποδίδει σχεδόν 160 άλογα και 19 κιλά ροπής, δε θα βάζει φωτιά στο δρόμο, ούτε με το νέο 1.5 turbo άμεσου ψεκασμού των 175 περίπου ίππων και 22 κιλών ροπής. Ωστόσο, θα κινείται παραπάνω από αξιοπρεπώς σε ευθείες και στροφιλίκια, ειδικά με το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ, ενώ το κιβώτιο θα είναι 6άρι χειροκίνητο ή CVT.

    2016_Civic_Coupe_03

    2016 Honda Civic Coupe
    2016 Honda Civic Coupe
    2016 Honda Civic Coupe
    2016 Honda Civic Coupe

    Μη περιμένετε απίστευτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου, αφού θα κυμαίνεται κοντά στα 6,5-6,7 lt/100 Km (μεικτό κύκλο) σε όλες τις εκδόσεις, ωστόσο σίγουρα θα τραβάτε τα βλέμματα και θα απολαμβάνετε τα ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως το Electric Parking Brake με Brake Hold και τις Walk-Away auto door κλειδαριές, το Garmin GPS and την υποστήριξη Android Auto και Apple CarPlay.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles