21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Άγιος Βασίλης ήρθε… στο Cell-Phones.gr! Μοναδικές προτάσεις tech δώρων (και όχι μόνο)!

    Βρισκόμαστε μια ανάσα από την αλλαγή του χρόνου και ο Άγιος Βασίλης κατά την προσφιλή του συνήθεια έχει ξεκινήσει το μαγικό του ταξίδι για να μοιράσει τα πιο cool δώρα… σε όλα τα παιδιά! Σύμφωνα με το μύθο, μόνο τα παιδιά που ήταν καλά και φρόνιμα πρόκειται να δουν αυτό που του ζήτησαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εάν όμως είστε «μεγάλα» παιδιά, δεν χρειάζεται να αφήσετε «μπισκότα και γάλα» για τον Άγιο Βασίλη, ούτε φυσικά να σκεφτείτε όλες εκείνες τις στιγμές που πολύ απλά ΔΕΝ ήσασταν καλά παιδιά, καθώς μια βόλτα από το Cell-Phones.gr είναι (υπερ)αρκετή!

    Όπως όλα δείχνουν, φέτος ο Άγιος Βασίλης πάρκαρε το έλκηθρο του στο αγαπημένο κατάστημα τεχνολογίας, για αυτό και κάνοντας μια online βόλτα στο Cell-phones.gr πρόκειται να βρείτε μια “μαγική” λίστα, με τα πιο «συναρπαστικά» πρωτοχρονιάτικα δώρα! H τεράστια ποικιλία που θα συναντήσετε δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν παραπονεμένο, καθώς μπορείτε για παράδειγμα να ξεκινήσετε με ένα Xiaomi Redmi Smart Band Pro, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα αρέσει σε κάθε φανατικό φίλο του well-being ή με ένα Lenovo E1 Prο, το smartwatch που διακρίνεται για τη δυνατότητά του να μετράει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό παλμό. Παράλληλα, ένα από τα καλύτερα (και πιο βολικά) δώρα που θα κάνετε είτε στους αγαπημένους σας (είτε στον εαυτό σας), δεν είναι άλλο από ακουστικά True Wireless. Η πρόταση της Oppo, με τα high-tech Enco Air2 θα συναρπάσει τους audiophiles και τους φανατικούς λάτρεις του ποιοτικού «on-the-go» ήχου, ενώ εάν αναζητάτε μια πιο προσιτή οικονομικά πρόταση, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα Mi True Wireless Earphones 2 Basic της Xiaomi, τα οποία εφαρμόζουν στην εντέλεια και διακρίνονται για την crystal clear ηχητική τους απόδοση.

    Παράλληλα, εάν βρίσκεστε διαρκώς εν κινήσει ή εάν χρησιμοποιείτε το smartphone σας… χωρίς έλεος σερφάροντας στα social media και αφιερώνετε πολλές ώρες στα αγαπημένα σας mobile games, τότε σίγουρα θα χρειάζεστε κι ένα powerbank για… ώρα ανάγκης (σωτήριο σε περίπτωση που ξεμείνετε από μπαταρία). Στη λίστα δώρων που μας προτείνει το Cell-phones.gr μπορείτε να βρείτε εκπληκτικά powerbanks με διαφορετικές χωρητικότητες από την 4Smarts (ρίξτε μια ματιά εδώ και εδώ), αλλά και ασύρματους φορτιστές με δυνατότητα quick charging που σας δώσουν τη δυνατότητα να φορτίσετε τις συσκευές σε χρόνους… dt (κάντε ένα check εδώ και εδώ)! Και οι ευχάριστες εκπλήξεις με τις πρωτοχρονιάτικες δωρό-προτάσεις του Cell-Phones.gr δεν σταματούν εδώ, καθώς οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας σίγουρα θα ξετρελαθούν με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά (για κορίτσια με σχέδιο μονόκερου και για τα αγόρια με δεινόσαυρο), ενώ το τηλεκατευθυνόμενο Eagle City Bus είναι ότι πρέπει για απίθανες κούρσες. Τέλος, ένα portable ηχείο με ραδιόφωνο από την Borofone αποτελεί ένα πρακτικό και beatάτο δώρο που θα γεμίσει με μουσική τη νέα χρονιά που ξεκινάει και επειδή όλα και κάποια κιλάκια θα πήρατε από τον “μαραθώνιο” μελομακάρονων και κουραμπιέδων σίγουρα μια καλή λύση είναι η ηλεκτρονική ζυγαριά της realme για να αρχίσετε σιγά σιγά να μπαίνετε σε φόρμα από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2023!

    Αυτά ήταν ορισμένα από τα δώρα που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας (και γιατί όχι και στους εαυτούς σας) μέσα από τη λίστα του Cell-phones.gr! Βρείτε πολλά περισσότερα πατώντας έδω και να είστε σίγουροι ότι με τόσες πολλές επιλογές που θα βρείτε, ο Άγιος Βασίλης σίγουρα θα αναγκαστεί να κάνει ένα… break φέτος!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles