Δυο σε ένα. Δηλαδή να απολαμβάνεις ένα καλό ποτήρι καφέ και μετά να τρως και το “μπισκοτένιο” ποτήρι. Η ιδέα προήλθε συνδυαστικά, από τον Enrique Luis Sardi με την ομάδα του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Lavazza και τον Cataldo Parisi.
Αυτό που βλέπεις είναι ένα πείραμα που προέκυψε δοκιμάζοντας τα όρια των διάφορων υλικών ζαχαροπλαστικής. Για να καταλάβεις το κύπελλο είναι κατασκευασμένο από ζύμη και εσωτερικά καλύπτεται από άχνη ζάχαρη, που λειτουργεί σαν μονωτικό υλικό για να διατηρεί τον καφέ σου αναλλοίωτο. Και εννοείται πως στο τέλος τρως και το ποτήρι…