17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Όταν ο Indiana Jones συνάντησε τον… Αρχιμήδη! Δείτε το νέο trailer

    Σε ένα περίπου μήνα, ο Harrison Ford θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα υποδυθεί το χαρακτήρα που σημάδεψε την καριέρα του, που δεν είναι άλλος από τον Indiana Jones.

    Ένα ακόμα trailer έρχεται τώρα να μας υπενθυμίσει το κινηματογραφικό ραντεβού με τον Indy, που φέρει τον τίτλο “Steal”. Στο video λαμβάνουν χώρα αρκετά πνευματώδη πειράγματα από τον αγαπημένο αρχαιολόγο και τους φίλους του, που πλέον έχουν διευρυνθεί με την προσθήκη της Phoebe Waller-Bridge (που παίζει τη νονά του Indy, Helena) και του Toby Jones.

    Η ταινία σε σκηνοθεσία James Mangold προβλήθηκε στους κριτικούς το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της στις Κάννες, με κάπως ανάμεικτη ανταπόκριση. Παρόλα αυτά σίγουρα αξίζει να δούμε τον Ford στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία διαδραματίζεται με φόντο τον αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος, στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

    Το 1969, ο Αμερικάνος αρχαιολόγος είναι ανήσυχος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στρατολογήσει έναν πρώην Ναζί για να βοηθήσει να νικήσει τη Σοβιετική Ένωση στον διαγωνισμό για να φτάσει στο διάστημα. Η βαφτιστήρα του, η Έλενα, τον συνοδεύει στο ταξίδι του. Εν τω μεταξύ, ο Βόλερ, μέλος της NASA και πρώην Ναζί που ασχολείται με το πρόγραμμα προσγείωσης στο φεγγάρι, επιθυμεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος όπως εκείνος κρίνει κατάλληλο.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ford ως Indiana Jones, Waller-Bridge ως Helena Shaw, Jones ως Basil Shaw, Mads Mikkelsen ως Jürgen Voller, Antonio Banderas ως Renaldo, John Rhys-Davies ως Sallah, Shaunette Renée Wilson ως Mason, Thomas Kretschmann ως συνταγματάρχης Weber και Boyd Holbrook ως Klaber, ενώ οι Ethann Isidore και Olivier Richters παίζουν άγνωστους ρόλους.

    Ο μεγαλύτερος αρχαιολόγος όλων των εποχών επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στις 30 Ιουνίου.

    Δείτε το νέο τρέιλερ του “Steal” παρακάτω:

    Διαβάστε επίσης:

    Fan του Indiana Jones; Δες όλες τις ταινίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles