19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πανίσχυρη συμμαχία στα Android chipsets; Samsung, ARM και AMD ενώνουν τις δυνάμεις τους; (φήμη)

    Οι κατασκευάστριες εταιρείες στον κόσμο της mobile τεχνολογίας, δίνουν μια τεράστια μάχη και επιδίδονται σε ένα ράλι για να δημιουργήσουν το πιο ισχυρό mobile chipset. Αν και η Qualcomm αυτή τη στιγμή προηγείται, ωστόσο η Samsung φιλοδοξεί να φτάσει στην κορυφή και στο συγκεκριμένο τομέα και για να τα καταφέρει ενδέχεται να έχει στο πλευρό της δύο ακόμη «κολοσσούς» της υψηλής τεχνολογίας, την AMD και την ARM.

    Σύμφωνα με το έγκριτο report του Business Korea, η Samsung δεν αποκλείεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ARM και την AMD για την ανάπτυξη ενός νέου πιο εξελιγμένου Android chipset, το οποίο θα φέρει τα χαρακτηριστικά του… «killer» SoC! H ARM είναι η εταιρεία που εδώ και χρόνια αναπτύσσει την αρχιτεκτονική για πολλά από τα chipsets που δημιουργεί η Qualcomm, η Samsung, η Apple και η Huawei και πραγματικά αποτελεί ένα ιστορικό όνομα στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Παράλληλα, η AMD είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα στους desktop επεξεργαστές στον χώρο των PC και κοιτάζει στα μάτια την Intel. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περισσότερες λεπτομέρειες για το φημολογούμενο deal, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι εάν τελικώς επιτευχθεί θα αλλάξει άρδην το τοπίο στον κόσμο των mobile chipsets.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles