16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο απλό… αρθρωτό smartphone που έχεις δει, το φινλανδικό PuzzlePhone, στο Indiegogo

    Τα αρθρωτά smartphones συζητούνται πολύ τελευταία και, σίγουρα, το Project Ara της Google, παρά τις όποιες… καθυστερήσεις του, κατέχει προεξάρχουσα θέση ανάμεσα στις επιλογές που ήδη έχουν αρχίσει και πληθαίνουν. Φυσικά, μιλάμε για prototype συσκευές, προς το παρόν, που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης. Ανάμεσά τους μία ενδιαφέρουσα πρόταση, που, αυτή την περίοδο, μπαίνει για χρηματοδότηση στο δημοφιλές crowdfunding site Indiegogo, είναι το φινλανδικό PuzzlePhone.

    puzzlephone

    Το PuzzlePhone είναι ένα ολοκληρωμένο Android phone, με ένα ιδιαίτερα απλό concept στον τομέα των αρθρωτών συσκευών, καθώς αποτελείται από τρία τμήματα: τα Spine (5 ιντσών LCD, σασί και ηχεία), Brain (επεξεργαστής και κάμερα) και Heart (μπαταρία και επιμέρους τεχνολογικά components). Κάθε ένα από τα τρία μπορεί να αντικατασταθεί, χωρίς να πετάξετε τα υπόλοιπα.

    Όλα τα μοντέλα που μπαίνουν για χρηματοδότηση διαθέτουν οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM, οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και κάμερες 12 και 5MP, ενώ ενσωματώνουν το Android 6.0 Marshmallow.

    Δίνοντας 333 δολάρια μπορείτε να είστε ένας από τους “early bird backers” που θα εξασφαλίσουν το Puzzlephone στην πιο χαμηλή τιμή του. Στην έκδοση με 16GB μνήμης και με μαύρο πλαστικό φινίρισμα, θα σας δώσει μία γεύση από την πρόταση των Φινλανδών που να σημειώσουμε ότι είχαμε πρωτοπαρουσιάσει εδώ. Υπάρχουν, βέβαια, και πιο ακριβές εκδόσεις που μπορείτε να χρηματοδοτήσετε, με περισσότερη μνήμη, πιο… πολυτελή κατασκευή κ.ο.κ.

    Το PuzzlePhone, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το Σεπτέμβριο του 2016, ωστόσο ήδη έχουμε μία καλή γεύση από το τι είναι, η οποία ενισχύεται και από το ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles