17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πωλείται για 280.000 δολάρια σπίτι που έζησε ο Kurt Cobain

    Ένα από τα σπίτια, που έζησε κατά την παιδική του ηλικία ο Kurt Cobain, διατίθεται αυτή την περίοδο προς πώληση και μπορεί να γίνει δικό σου για 279,900 δολάρια.


    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stones, ο αρχηγός των Nirvana έζησε στη συγκεκριμένη κατοικία στο Μοντεσάνο της Ουάσιγκτον με τον πατέρα του, μετά το διαζύγιο των γονιών του. Ο Cobain ήταν 11 ετών, όταν μετακόμισε στο συγκεκριμένο σπίτι το 1978 και έζησε εκεί μέχρι το 1982. Όταν ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε, η μητριά του και τα δύο παιδιά της μετακόμισαν μαζί τους.

    Ο Cobain έφυγε αμέσως μετά το 1982 και εγκαταστάθηκε αρχικά στο τροχόσπιτο του παππού και της γιαγιάς του. Στη συνέχεια στα εφηβικά του χρόνια έζησε σε σπίτια μελών της οικογένειας και φίλων. Ήταν ο κύριος τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης των Nirvana, που σχηματίστηκαν το 1987. Συνδέθηκε με την ανερχόμενη σκηνή του Grunge στο Σιάτλ, θεωρείται πρωτοπόρος και κορυφαίος στην ιστορία της εναλλακτική ροκ και η μουσική του επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι σήμερα την παγκόσμια μουσική σκηνή.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό Time

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles