15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να διεκδικήσετε μία θέση εργασίας στην Google;

    Τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ να υποβάλετε αίτησή για μια θέση εργασίας στη Google, χάρη στη νέα Creative Lab 5 εφαρμογή όπου τίποτα… τυπικό δεν απαιτείται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να «πειράξετε» το σχέδιο του λογοτύπου της Google και το σχέδιο του πλαισίου αναζήτησης στην κεντρική της σελίδα, ώστε να του δώσετε τη δική σας ξεχωριστή εμφάνιση. Μη διστάζετε, προχωρήστε και δοκιμάστε την τύχη σας εδώ!

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η Google κατέληξε σε μια (ακόμη) πρωτότυπη ιδέα για την πρόσληψη υποψηφίων στο Google Artistic Lab. Αντί να τους βάλει απλά να συμπληρώσουν μια τυπική αίτηση, ζητά δημιουργική επανασχεδίαση της αρχικής σελίδας της!

    Για να το κάνετε δε χρειάζεται να είστε computer geek. Το μόνο που απαιτείτε είναι να έχετε μία… καλλιτεχνική τάση και να εργαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε η αρχική σελίδα να δείξει τη φαντασία σας και τις ικανότητές σας στη δημιουργία.

    Στο Creativelab5.com λοιπόν μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε πάνω στο νέο interface της αρχικής σελίδας του γίγαντα των μηχανών αναζήτησης. Ακόμα κι αν κλείσετε την καρτέλα του browser κατά λάθος, μπορείτε να επιλέξετε το σημείο όπου μείνατε στην εργασία σας.

    Στην πρώτη σελίδα, μπορείτε να σχεδιάσετε το καλλιτεχνικό περιβάλλον και στη δεύτερη που ονομάζεται «Form (Φόρμα)», να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το όνομά σας, το επώνυμο, την επιλογή του γραφείου, το επάγγελμά σας, τον αριθμό επικοινωνίας σας, την προηγούμενη εργασία σας και κάτι για τον εαυτό σας.

    form

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gοogle έχει καταλήξει σε έναν μοναδικό τρόπο για να υποβάλλει κανείς αίτηση για μια θέση εργασίας. Παλαιότερα είχε αναπτύξει ένα ειδικό πρόγραμμα που ονομαζόταν «foo.bar» όπου έψαχνε ανθρώπους που αναζητούσαν στο Διαδίκτυο ορισμένους τεχνικούς όρους. Τότε η Gοogle διέκοπτε τα αποτελέσματα αναζήτησης με μια κλήση για συμμετοχή σε μια «πρόκληση» που είχε προηγουμένως περιγραφεί ως «μυστική διαδικασία της συνέντευξης.»

    Η Google creative lab 5 application αυτή τη φορά και η ιδιαίτερα απλή διαδικασία της, σας προκαλεί να τη δοκιμάσετε! Γιατί να μην προσπαθήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας;

    Εδώ μπορείτε να δείτε μια πρώτη προσπάθεια από το δικό μας σχέδιό. Θέλει δουλειά ακόμη ε;

    google

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles