15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πώς τρολάρει η Microsoft την Apple; Διοργανώνοντας ένα WWDC 2016 after party!

    Το σχέδιο της Microsoft για να κερδίσει την προσοχή, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου event της… Apple, είναι το να διοργανώσει ένα… πάρτυ μετά απ’ αυτό.

    wwdc-after-party-microsoft

    Τη Δευτέρα ξεκινάει το συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2016 και οι ανακοινώσεις της Apple θα είναι πολλές. Μετά την πρώτη μέρα του event, όπου θα γίνουν βέβαια και οι σημαντικές παρουσιάσεις της εταιρείας του Cupertino, η Microsoft βρήκε τον τρόπο να την προσέξουν αλλά και να χαλαρώσει τον κόσμο. Προσφέροντάς τους δωρεάν φαγητό και ποτά σε ένα afterparty (πληροφορίες εδώ) κάπου κοντά στο συνεδριακό κέντρο, με αφορμή συζήτηση για το “μέλλον των εφαρμογών”, σε συνεργασία με την εταιρεία Xamarin.

    Η Microsoft διοργανώνει αυτή την εκδήλωση για δύο λόγους. Για να φέρει τον κόσμο σε επαφή με την σουίτα των iOS εφαρμογών της αλλά πιο πολύ για να κάνει τους developers να προσέξουν την Xamarin, μία εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της και κατασκευάζει app development tools. Είναι μία εταιρεία που δημιουργεί cross-platform apps, επομένως θα είναι μεγάλη νίκη για τη Microsoft να οδηγήσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Έξυπνο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles