15 C
Athens
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Ψάχνεις δουλειά; It’s just a click away!

  Μόλις επέστρεψες από τις διακοπές, το ταμείον είναι μείον και πρέπει να ψάξεις επειγόντως για δουλειά; Κάντε το με τον πιο cool και αποτελεσματικό τρόπο. Κάντο μέσα από το Internet και άσε τους άλλους να λειώνουν τα παπούτσια τους από γραφείο σε γραφείο. Υπάρχουν αρκετά sites προσφοράς και αναζήτησης εργασίας όπου τα «ζητούνται» γεμίζουν χιλιάδες σελίδες. Και επειδή συνήθως δεν κοστίζουν τίποτα ολοένα και περισσότερες εταιρίες δημοσιεύουν τις κενές θέσεις εργασίας τους αφού διαπίστωσαν ότι το δωρεάν εκτός από ελκυστικό είναι και αποτελεσματικό. Τα sites που σας προτείνουμε δίνουν την ευκαιρία σε νέους κάθε ηλικίας που ψάχνουν δουλειά, να γλυτώσουν τα ατελείωτα χιλιόμετρα περπατήματος αλλά και τους τόνους χαρτιού με τυπωμένα βιογραφικά. Άσε που είναι ιδανικά για όσους έχουν πιο ανοιχτούς ορίζοντες από τα βωβοκτίρια της Κηφισίας ή της Συγγρού και ψάχνονται σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Η επόμενη δουλειά σας… is just a click away. Θυμηθείτε: όποιος (την) ψάχνει, βρίσκει!

  Βρήκαμε τα καλύτερα: 15 + 1 sites με χιλιάδες ευκαιρίες απασχόλησης!

  www.kariera.gr Το πρώτο ελληνικό site για εύρεση εργασίας που μετρά 13 χρόνια λειτουργίας. Πέρα απ’ το μεγάλο όγκο καταχωρήσεων, και τις δυνατότητες αναζήτησης μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας ενώ παρέχει και την δυνατότητα για εργασία στο εξωτερικό με links σε affiliated sites.

  www.skywalker.gr Εύκολη και εξειδικευμένη αναζήτηση τόσο ανά επάγγελμα όσο και ανά γεωγραφική περιοχή. Η επισκεψιμότητά του είναι εντυπωσιακή και αποτελεί πρώτο σημείο αναφοράς για όσους ψάχνουν εργασία στους κλάδους πωλήσεων, leisure, αλλά και corporate.

  www.jobseeker.gr Δημοφιλής σελίδα που σας δίνει την δυνατότητα και να δημοσιεύσετε την διαθεσιμότητα σας στο «Ζητούν εργασία»

  www.hotel-jobs.gr Η μεγαλύτερη βιομηχανία της Ελλάδας σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της. Όποιος όμως ψάχνει δουλειά στον συγκεκριμένο κλάδο, θα βρει σίγουρα κάτι ενδιαφέρον.

  www.dimosio.gr Το όνειρο (;) μιας θέσης στο δημόσιο το καθιστά απ’ τα sites με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

  www.justjobs.gr Μια σελίδα για όσους θέλουν να δουλέψουν σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες.

  http://portal.oaed.gr Χρήσιμες πληροφορίες, πολύτιμες συμβουλές για τους ανέργους αλλά και όλες οι διαθέσιμες θέσεις που προσφέρει στο database του ο οργανισμός. Ενδιαφέρουσα η δυνατότητα εύρεσης εργασίας στην Ευρώπη μέσω της Ευρωπαϊκής Πύλης για την Επαγγελματική Κινητικότητα.

  www.proslipsis.gr Θέσεις εργασίας αλλά και ειδήσεις που αφορούν την αγορά.

  www.diorismos.gr Θέσεις εργασίας στο δημόσιο, στην εκπαίδευση, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέματα περασμένων εξετάσεων ΑΣΕΠ, νέα και ειδήσεις που αφορούν την εργασία στον δημόσιο τομέα.

  www.jobresto.gr Εργοδότες που ψάχνουν προσωπικό όπως σερβιτόροι, μάγειρες, καμαριέρες, ρεσεψιονίστ, για μόνιμη ή εποχιακή εργασία σε Ελλάδα και Κύπρο θα δημοσιεύσουν εδώ τις αγγελίες τους.

  www.εργασία.gr Ένα ενδιαφέρον site, με πολύτιμες πληροφορίες για την σύνταξη του Βιογραφικού σας, τα διαθέσιμα επιδοτούμενα και μη σεμινάρια που γίνονται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτησης, αλλά και ενδιαφέρον όγκο εταιριών που δημοσιεύουν εκεί τις αγγελίες τους.

  www.jobingreece.com Αν το όνειρό σας είναι να φύγετε για τα ξένα, (αλλά εξετάζετε και όλες τις πιθανότητές σας) το συγκεκριμένο site παρέχει ένα καλό όγκο αγγελιών αλλά και την δυνατότητα να επιλέξετε τις χώρες που σας ενδιαφέρουν στην ενότητα «Εργασία στο Εξωτερικό»

  www.euresi-ergasias.gr Ένα εύχρηστο site με καλές δυνατότητες αναζήτησης, και αποστολή βιογραφικού χωρίς να είστε μέλος.

  www.odesk.com το oDesk είναι ένα διεθνές γραφείο εύρεσης εργασίας που σας δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διάφορα τεστ που δείχνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα εργαλεία. Κάνοντας αναζήτηση, βρίσκετε αγγελίες για τις οποίες κάνετε αίτηση άμεσα και μέσω του site. Στη συνέχεια, ο εργοδότης μπορεί να (εκ)δηλώσει το ενδιαφέρον του αλλά και να δηλώσει τον προσφερόμενο μισθό. Καλό site για άτομα που ασχολούνται με web design, συντάκτες, μεταφραστές ή virtual γραμματειακή υποστήριξη.

  www.elance.com Ένα site πλήρους διαμεσολάβησης στα διάφορα στάδια εργασίας, από την αγγελία έως και τον έλεγχο της προόδου μέσω job reports και πληρωμής από τον εργοδότη.

  http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Services/Carreer+Opportunities/International+Organizations  Η δυνατότητα που δίνει το Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να αναζητήσετε εργασία σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, δημοσιεύοντας θέσεις διαθέσιμες αλλά και ενδιαφέροντα links. Ηνωμένα Έθνη, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, ΟΑΣΕ κλπ.

  Καλή τύχη λοιπόν. It’s just a click away!

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles