19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το reboot του Masters Of The Universe θέλει να ξεπεράσει τα Game of Thrones και Guardians of the Galaxy

    Να ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα μας λέει ο σκηνοθέτης McG, αυτός δηλαδή που θα αναλάβει το reboot του Masters of the Universe το οποίο υπόσχεται πως θα ακολουθήσει τα μεγαλεία της Marvel και του Game of Thrones και θα τα πάει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Μιλώντας στο IGN, ο McG (Terminator Salvation, Charlie’s Angels) είπε πως αυτή την εποχή κάνει τις τελευταίες διορθώσεις και προσθήκες στο σενάριο, αυτό επάνω στο οποίο ελπίζει πως θα βασιστεί η επόμενη μεγάλη του ταινία. Για την οποία είναι σίγουρος πως θα την κάνει να ξεχωρίσει. 

    masters-of-the-universe

    “Νομίζω πως θέλουμε να τιμήσουμε πάνω απ’ όλα τους fans” θα πει ξεκαθαρίζοντας από την αρχή τις προθέσεις του, για να συνεχίζει λέγοντας πόσο πολύ εκτιμά αυτό που κάνει στη Marvel o Kevin Feige, ένα entertainment υλικό που είναι και αξίας, γεμάτο action αλλά και συναίσθημα. Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που θέλει να καταφέρει στο reboot, το ταξίδι ενός ήρωα όπου όπως άφησε να εννοηθεί θα μας πάει πίσω στο χρόνο για να δούμε από που ξεκίνησε ο Prince Adam of Eternia και πως έφτασε να γίνει ο περίφημος He-Man. “Θα είναι η γέννηση του He-Man, το πως έφτασε να γίνει ο He-Man” θα πει ο McG που δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως λατρεύει το φιλμ του 1987 με τον Dolph Lundgren και απολαμβάνει να το βλέπει ακόμα και σήμερα.
    “Γνωρίζουμε τι συμβαίνει με το Game of Thrones. Είναι απίστευτο. Γνωρίζουμε τι γίνεται με το Guardians of the Galaxy. O  James Gunn κάνει μία εκπληκτική δουλειά. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στην πρόκληση και να πάμε παραπέρα” είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως ο Skeletor είναι γι’ αυτόν ένας από τους καλύτερους villains, μαζί με τους Vader και Gruber. 
    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όσο αφορά το καστ αλλά ονόματα ακούγονται συνέχεια αριστερά και δεξιά, όπως αυτό του Kellan Lutz (Τwilight) που ίσως αναλάβει lead ρόλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles