16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Retro αντίγραφο του “The Legend of Zelda” πωλήθηκε για 4.000 δολάρια! Μάθετε το λόγο

    Είναι γνωστό ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας συλλέκτης μπορεί να φτάσει στα άκρα. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για αστρονομικά ποσά, που δίνονται προκειμένου να αποκτηθεί ένα Retro συλλεκτικό αντικείμενο, όπως είναι ένα video game προηγούμενων δεκαετιών. Μπορεί όμως ένα απλό αυτοκόλλητο μιας εταιρείας με Ramen να “εκτοξεύσει” την τιμή; Όπως φαίνεται , μπορεί!

    Η έκδοση Charumera του 1986

    Ένα σπάνιο αντίγραφο του αυθεντικού παιχνιδιού “The Legend of Zelda” πρόσφατα αγοράστηκε με αντίτιμο χιλιάδων δολαρίων, μόνο και μόνο επειδή είχε ένα αυτοκόλλητο με το όνομα μιας δημοφιλούς εταιρείας που παράγει noodles. Το σπάνιο αντικείμενο αποτελούσε μέρος προωθητικής ενέργειας και σε σχετική δημοπρασία πουλήθηκε για 453.000 yen (σχεδόν 4.000 δολάρια). Η μόνη διαφορά μεταξύ του συγκεκριμένου παιχνιδιού με την κανονική κυκλοφορία του είναι η παρουσία πάνω στο δισκάκι του logo Charumera της εταιρείας Myojo Foods.

    Η έκδοση Charumera του The Legend of Zelda δόθηκε σε 1.500 τυχερούς που συμμετείχαν σε μια κλήρωση το 1986. Τη διοργάνωσε η Nintendo και η εταιρεία φαγητού για τον εορτασμό των 20 χρόνων της. Άλλο ένα αντίτυπο της έκδοσης βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια online στην Ισπανία και πουλήθηκε το 2016 για 1.500 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης: Νέο ζευγάρι adidas Xbox Series X Forum Tech Boost (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles