16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ωπ, να το πάλι το Samsung Galaxy S5 σε λευκό, μαύρο και χρυσό χρώμα!

    Ένα από τα αστέρια του MWC 2014 είναι το Samsung Galaxy S5, που, ωστόσο, θα ανακοινωθεί τελευταίο αύριο το βράδυ στο περίφημο Unpacked 5 event, καθώς οι Κορεάτες μάς έχουν συστήσει, προς το παρόν, μόνο τα Tizen smartwatches Gear 2 και Gear 2 Neo.

    Η συσκευή, πάντως, έχει ήδη διαρρεύσει από προχθές μέσα στις θήκες της Spigen και μάλιστα σε δύο εκδόσεις και τώρα αποκαλύπτεται ακόμη μία φορά σε ένα νέο video.

    Samsung Galaxy S5 leaked

    Η φωτό που βλέπετε και δείχνει το Samsung Galaxy S5 σε τρία χρώματα (ναι, ναι, επιβεβαιώνεται και η χρυσή version για την οποία σας είχαμε γράψει εδώ) προέρχεται από screenshot ενός video που δείχνει το Gear 2.

    Φαίνεται, όμως, ότι δε… δείχνει τελικά μόνο το νέο smartwatch, αλλά, πιθανότατα, και τη νέα ναυαρχίδα της Samsung, μία συσκευή που μοιάζει αλλά δεν είναι το S4.

    Από τη φωτό, πάντως, οι φήμες για μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές στο S5, που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα, δε φαίνεται να επιβεβαιώνονται, ενώ το κινητό είναι, γι’ ακόμη μία φορά, κατασκευασμένο από τα γνωστά πλαστικά της Samsung. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα δούμε αύριο το βράδυ σε ισπανικό έδαφος…

    Δείτε το video με την πρώιμη εμφάνιση του Samsung Galaxy S5

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles