12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Watch Active2: Σχεδιασμένο για Ευεξία & Αναβαθμισμένη Συνδεσιμότητα

    Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Watch Active2, την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy smartwatch. Το Galaxy Watch Active2 έχει σχεδιαστεί με νέες, διαισθητικές και εκλεπτυσμένες λειτουργίες, ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στην καθημερινότητα, να βελτιώνει την ευεξία και να επιτρέπει τον απρόσκοπτο και δικτυωμένo τρόπο ζωής.

    Το Galaxy Watch Active2 επιτρέπει στους χρήστες να ζουν καλύτερα, μέσα από μικρές αλλά σημαντικές καθημερινές αλλαγές, από την επίτευξη στόχων ευεξίας όπως ο ύπνος, η γυμναστική και η διαχείριση του άγχους μέχρι την αποτελεσματική ολοκλήρωση των εργασιών. Το Galaxy Watch Active2 συμπληρώνει τον τρόπο ζωής και ανταποκρίνεται με κομψότητα και στυλ, σε ένα φάσμα δραστηριοτήτων όπως ο διαλογισμός ή η τακτική ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας.

    samsung_galaxy_watch_active2_aluminum_40mm_0

    Ουσιαστικός Σχεδιασμός, Εξατομικευμένη Καθημερινότητα

    Το Galaxy Watch Active2 έχει σχεδιαστεί με αριστοτεχνία, ώστε να είναι όμορφο και να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής κάθε χρήστη. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη – με διάμετρο 44χιλ. και 40χιλ. – και δύο στυλ: από ελαφρύ αλουμίνιο με πρακτικό Φθοροελαστομερές (FKM) λουράκι και από premium ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι. Τα smartwatches μπορούν να εξατομικευτούν ανάλογα με το προσωπικό στυλ, μέσα από μια σειρά κομψών λουριών και καντράν.

    Το Galaxy Watch Active2 κυκλοφορεί με μια ολοκαίνουρια αναβάθμιση στην χαρακτηριστική περιστρεφόμενη οθόνη της Samsung, καθώς την μετατρέπει σε ψηφιακή για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την πλοήγηση, ενώ μεγιστοποιεί το μέγεθός της. Πλέον, η κυρτή οθόνη Super AMOLED, περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, εναλλάσσοντας τις διαθέσιμες προβολές, καθιστώντας την επιλογή της επιθυμητής εφαρμογής πιο εύκολη από ποτέ. Επιπλέον, το αναβαθμισμένο One UI προσφέρει μια απλή, ξεκάθαρη και εύχρηστη εμπειρία πλοήγησης.

    Για όσους αποζητούν ένα κομψό ρολόι, υπάρχει η δυνατότητα  προσαρμογής του καντράν του Galaxy Watch Active2 με τον αλγόριθμο εξαγωγής χρώματος My Style, διαθέσιμο στην εφαρμογή Galaxy Wearable. Οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίσουν τα ρούχα τους, να επιλέξουν μέσω από πέντε διαφορετικά χρωματικά μοτίβα, και να αλλάξουν στη στιγμή την πρόσοψη του smartwatch τους για τη δημιουργία διαφορετικού στυλ κάθε μέρα ή για την αποθήκευση της αγαπημένης τους εκδοχής, για μετέπειτα χρήση.

    samsung_galaxy_watch_active2_stainless_steel_44mm_0

    Ο Ιδανικός Σύντροφος για την Επίτευξη Στόχων Ευεξίας

    Το Galaxy Watch Active2 χρησιμοποιείται, επίσης, ως οδηγός για τη βελτίωση της ευεξίας, προσφέροντας πρακτικές ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να βελτιώσουν τις καθημερινές συνήθειες διατροφής, άσκησης, ψυχικής υγείας, ύπνου κ.ά.

    Για παράδειγμα, όσον αφορά στην άσκηση, το smartwatch μπορεί να παρακολουθήσει χειροκίνητα περισσότερες από 39 λειτουργίες προπόνησης, οι επτά εκ των οποίων ενεργοποιούνται αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών περπατήματος, τρεξίματος, ποδηλασίας, κολύμβησης, κωπηλασίας, εξάσκησης σε ελλειπτικό μηχάνημα και δυναμικών προπονήσεων. Με αναβαθμισμένη λειτουργία Running Coach, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τον προσωπικό τους ρυθμό τρεξίματος, σε πραγματικό χρόνο, και να επιλέξουν μέσα από επτά διαφορετικά προγράμματα τρεξίματος, για να πετύχουν τους στόχους τους. Επιπλέον, το Galaxy Watch Active2 ενσωματώνει νέους καινοτόμους αισθητήρες στο πίσω μέρος που καταγράφει τα απαραίτητα δεδομένα ευεξίας ταχύτερα, τα οποία μετά τίθενται άμεσα στην διάθεση του χρήστη, για προσαρμογή και βελτιστοποίηση, με στόχο την αποτελεσματική προπόνηση.

    Το Galaxy Watch Active2 επιτρέπει, επίσης, την παρακολούθηση των επιπέδων άγχους, σε πραγματικό χρόνο, μέσω του Samsung Health, της διάσημης και δημοφιλούς εφαρμογής υγείας της Samsung. Επιπρόσθετα, παρέχει πρόσβαση σε προγράμματα καθοδηγούμενου διαλογισμού, καθώς ενσωματώνει την κορυφαία εφαρμογή ύπνου και διαλογισμού, Calm, που διατίθεται πλέον στα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. Οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι ανάλυσης ύπνου βοηθούν τους χρήστες να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες ύπνου (και στα τέσσερα στάδια ύπνου), συμβάλλοντας στη νυχτερινή αποκατάσταση και την προετοιμασία για την επόμενη μέρα.

    Απρόσκοπτος και Βελτιωμένος Δικτυωμένος Τρόπος Ζωής, με την Οικογένεια Συσκευών Galaxy

    Το Galaxy Watch Active2 διευκολύνει τους χρήστες να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τη ζωή τους, αλλά τις υπόλοιπες διαθέσιμες συσκευές τους, ακόμα και εν κινήσει. Το Galaxy Watch Active2 με LTE συνδεσιμότητα επιτρέπει την πραγματοποίηση και αποδοχή κλήσεων, κατευθείαν από το ρολόι, ενώ η πρόσβαση, η διάδραση και ο έλεγχος του περιεχομένου στα social media γίνεται απλώς με ένα άγγιγμα. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν σε ένα tweet ή και να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο ή τρέιλερ ταινίας, κατευθείαν από τον καρπό τους. Ακόμα, το Galaxy Watch Active2 υποστηρίζει την εύκολη και ταχεία μετάφραση λεκτικών εντολών και κειμένου σε περισσότερες από 16 γλώσσες, καθιστώντας το ως τον απόλυτο ταξιδιωτικό σύντροφο.

    Ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο διευκολύνεται περισσότερο η δικτυωμένη ζωή είναι μέσω της συνεργασίας με το Spotify. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν από το smartphone ή Galaxy Watch Active2 τους, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Samsung λογαριασμού τους, να περιηγηθούν στο Spotify και να απολαύσουν ένα αδιάκοπο, μουσικό ταξίδι. Το Galaxy Watch Active2 προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία αλληλεπίδρασης συσκευών, καθιστώντας την πρόσβαση σε μουσική, podcasts και πολυμέσα, ευκολότερη από ποτέ.

    Αναπόσπαστο Μέρος του Οικοσυστήματος Galaxy

    Για εκείνους που τα θέλουν όλα, το Galaxy Watch Active2 διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Οικοσυστήματος Galaxy της Samsung σε ένα smartwatch. Για παράδειγμα, όταν το Galaxy Watch Active2 συνδεθεί με Galaxy smartphone, η λειτουργία Watch Camera Controller του Galaxy Watch Active2, επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών, την εγγραφή βίντεο, την προεπισκόπηση περιεχομένου από το ρολόι, την εναλλαγή μεταξύ των φακών μπροστινής και πίσω όψης, τη λειτουργία χρονοδιακόπτη, και τον έλεγχο της τελικής φωτογραφίας ή το βίντεο – όλα από τον καρπό του χεριού. Επίσης, με τη χρήση του Wireless PowerShare στο Galaxy smartphone, το smartwatch φορτίζεται εύκολα και άνετα.

    Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες Samsung που διατίθενται στο Οικοσύστημα Galaxy όπως τα Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay και πολλά άλλα – ενσωματώνονται άψογα στο ρολόι και στις συσκευές του χρήστη, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει, για παράδειγμα, το Bixby για να περιηγηθεί στο ρολόι, να ξεκινήσει μια προπόνηση ή να ελέγξει τον καιρό. Και φυσικά, όλες οι λειτουργίες του ρολογιού προστατεύονται από την τεχνολογία Knox της Samsung.

    Προϊοντικές Προδιαγραφές

    Κατηγορία

    Χαρακτηριστικά

    Χρώμα

    Αλουμίνιο: Cloud Silver, Aqua Black, Pink Gold με Φθοροελαστομερή (FKM)

    Ανοξείδωτο Ατσάλι: Ασημί, Μαύρο, Χρυσό με Δερμάτινο Λουράκι

    Διαστάσεις & Βάρος

    Σώμα αλουμινίου – μοντέλα 44χιλ.: 44 x 44 x 10.9T, 30γρ.

    Σώμα αλουμινίου – μοντέλα 40χιλ.: 40 x 40 x 10.9T, 26γρ.

    Σώμα Ανοξείδωτου Ατσαλιού– μοντέλα 44χιλ: 44 x 44 x 10.9T, 42γρ.

    Σώμα Ανοξείδωτου Ατσαλιού – μοντέλα 40χιλ.: 40 x 40 x 10.9T, 37γρ.

    *Το μοντέλο LTE διατίθεται μόνο σε Ανοξείδωτο Ατσάλι

    Οθόνη

    Μοντέλα 44χιλ.: 1.4-ίντσες (34χιλ.) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

    Μοντέλα 40χιλ.:1.2-ίντσες (30χιλ.) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

    Λουράκι

    Μοντέλα 44χιλ.: 20χιλ. εναλλάξιμο

    Μοντέλα 40χιλ.: 20χιλ. εναλλάξιμο

    Μπαταρία

    Μοντέλα 44χιλ,: 340mAh

    40mm models: 247mAh

    Chipset

    Exynos 9110 Διπύρηνο 1.15 GHz

    OS

    Tizen

    Μνήμη

    768MB + 4GB, *1.5GB + 4GB

    *για LTE μοντέλα μόνο

    Συνδεσιμότητα

    LTE*, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC

    A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou

    * η συνδεσιμότητα LTE είναι διαθέσιμη σε LTE μοντέλα μόνο

    Αισθητήρες

    Παρακολούθηση καρδιακών παλμών (με 8 Φωτοδιόδους), Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG), Επιταχυνσιόμετρο (μετρά μέχρι και 32γρ. ασκούμενης δύναμης), Γυροσκόπιο, Βαρόμετρο, Ambient Light

    Φόρτιση

    Βασισμένο σε WPC, ασύρματη φόρτιση

    Ανθεκτικότητα

    5ATM + IP68 / MIL-STD-810G

    Συμβατότητα 

    Android: Android 5.0 και/ή πάνω, RAM 1.5GB και/ή πάνω

    iOS: iPhone 5 και/ή πάνω, iOS 9.0 και/ή πάνω

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles