16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Συνεργασία SAP και Reuters για τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ

    Συνεργασία με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ανακοίνωσε πρόσφατα η SAP, η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ παράλληλα το Reuters εφοδιάζεται με τα κατάλληλα εργαλεία για την κάλυψη των προεδρικών εκλογών των Η.Π.Α. Πιο συγκεκριμένα, το Reuters υλοποίησε τη λύση SAP HANA Enterprise Cloud, για υποστήριξη της υπηρεσίας Reuters Polling Explorer, αξιοποιώντας παράλληλα τη λύση SAP Mobile Platform με στόχο να δημιουργήσει την νέα εφαρμογή White House Run, η οποία επιτρέπει στους ψηφοφόρους να βλέπουν στην πράξη οι ίδιοι το ρόλο ενός υποψηφίου προέδρου. Οι συντακτικές ομάδες του Reuters χρησιμοποιούν πλέον τη λύση SAP Lumira, η οποία παρέχει πρόσβαση στα analytics, επιτρέποντας στους δημοσιογράφους να δημιουργούν εύκολα οπτικό περιεχόμενο.

    Ειδικότερα, το Reuters εφαρμόζει και αναπτύσσει τις τεχνολογίες της SAP στους ακόλουθους τρεις βασικούς τομείς:

          Reuters Polling Explorer Η δύναμη του in-memory computing που ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SAP HANA δίνει στο Reuters τη δυνατότητα πρόσβασης σε 100 εκατομμύρια απαντήσεις πολιτών σε έρευνες παρέχοντας στους δημοσιογράφους ταχύτερη και πιο αποτελεσματική καταγραφή των απόψεων τους.

          Ο Λευκός Οίκος «τρέχει» προσομοίωση των εκλογών μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Η εμπειρία του Polling Explorer ζωντανεύει για το κοινό μέσα από τα κινητά τους τηλεφώνα, μέσω των οποίων μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή προσομοίωσης εκλογών του Reuters που λέγεται White House Run. Αξιοποιώντας την καταναλωτική έκδοση της λύσης SAP Mobile Platform, το Reuters δημιούργησε την εφαρμογή White House Run, η οποία επιτρέπει τους ψηφοφόρους να ζουν την εμπειρία των υποψηφίων προέδρων. H εφαρμογή White House Run παρέχει, μεταξύ άλλων, και τη δημοσιογραφική κάλυψη των εκλογών.

          Οπτικοποίηση δεδομένων και έρευνα Το Reuters έχει ήδη διανέμει τη λύση SAP Lumira στις συντακτικές του ομάδες, καθώς πλέον το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τους δημοσιογράφους στην έγκυρη ανάλυση των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων και την οπτικοποίηση

    Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.sap.com/greece, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles