18.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Sonic: Περισσότερα reboots και remakes εξετάζει η SEGA

    Οι fans του Sonic μπορούν να προετοιμάζονται, καθώς έρχονται περισσότερα reboot και remakes. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sega, Yukio Sugino, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Famitsu, ανέφερε ότι το franchise Sonic ξεχωρίζει και η Sega “εξετάζει” ένα reboot ή κάποιο remake για τη σειρά.

    Ο Sugino εξήγησε ότι η Sega σκέφτεται να αναπτύξει remake ξεχωριστά για κάθε σειρά που κατέχει, αυτό όμως εξαρτάται από το αν ο χρόνος είναι “κατάλληλος” ή όχι. Στην περίπτωση του Sonic, με το επερχόμενο Sonic Superstars, προβλέπεται η σειρά να επιστρέψει στις 2D side-scrolling ρίζες της και μάλιστα με τον αρχικό σχεδιαστή του Sonic. “Παράλληλα με το [Sonic Superstars], εξετάζουμε reboots και remakes”, ανέφερε ο Sugino.

    Το Φεβρουάριο, ο director του Sonic Frontiers, Morio Kishimoto, υπογράμμισε ότι περισσότερα παιχνίδια Sonic με side-scrolling είναι καθ’ οδόν. Εκ των υστέρων, είναι προφανές ότι αναφερόταν στο Sonic Superstars, αλλά θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται σε μερικές από τις άλλες 2D εξόδους του Sonic, οι οποίες έχουν λάβει λιγότερη αγάπη τα τελευταία χρόνια; Ή μήπως είχε στο μυαλό του τεχνικά «γυαλισμένες» εκδόσεις των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν ως μέρος του Sonic Origins Plus;

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles