12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Sound Blaster Katana V2X: Μικρότερη σε Μέγεθος, το Ίδιο Ισχυρή!

    Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Sound Blaster Katana V2X, της νέας gaming ηχομπάρας που προσφέρει τη γνωστή ποιότητα ήχου της σειράς Katana, αλλά έχει επανασχεδιαστεί για να ταιριάζει σε χρήστες που διαθέτουν μικρότερους χώρους.

    H Katana V2X είναι η λεπτότερη εναλλακτική λύση του Sound Blaster Katana V2, το οποίο έχει κερδίσει διάφορους επαίνους από τους κριτικούς, όπως «Το καλύτερο soundbar για παιχνίδια είναι τώρα ακόμα καλύτερο» (Windows Central), «Η καλύτερη αναβάθμιση υπολογιστή που μπορείτε να κάνετε» (VentureBeat), «Ένα εξαιρετικό soundbar για παιχνίδια PC και όλα τα άλλα μέσα» (GamesRadar +). Οι ογκώδεις συσκευές δεν αρέσουν πάντα στους gamers. Η Sound Blaster Katana V2X απελευθερώνει πολύτιμο χώρο με ένα subwoofer 40% μικρότερο από την προκάτοχό της. Επιπλέον, η μέγιστη ισχύ των 180 W είναι απολύτως λογική για ρυθμίσεις παιχνιδιών σε μικρότερα δωμάτια.

    Τούτου λεχθέντος, η ποιότητα ήχου σαφώς διατηρείται. Η Sound Blaster Katana V2X διατηρεί τη γνώριμη ηχητική υπογραφή ενός Sound Blaster υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας πολυκαναλικό ήχο υψηλής πιστότητας μέσω της αναγνωρισμένης τριπλά ενισχυμένης τεχνολογίας Xamp, όπου ο ιδιόκτητος πολυπύρηνος DSP controller της Creative τροφοδοτεί ξεχωριστά τα προγράμματα οδήγησης tweeter, μεσαίας κατηγορίας και subwoofer. Επίσης, το Super X-Fi Headphone Holography, η βραβευμένη τεχνολογία που αναδημιουργεί την ηχητική σκηνή ενός συστήματος πολλαπλών ηχείων υψηλών προδιαγραφών στα ακουστικά, είναι ιδανική για παιχνίδια αργά το βράδυ χωρίς να ενοχλεί τους γείτονες. Οι μανιώδεις παίκτες FPS αποκτούν πλεονέκτημα στον εντοπισμό εχθρών με τις ειδικές λειτουργίες ήχου των παιχνιδιών. Η λειτουργία SXFI BATTLE βελτιώνει τις ηχητικές ενδείξεις εντός της μάχης, τόσο για την διαδικασία ανακατεύθυνσης όσο και για την απόσταση, ενώ η λειτουργία Scout εστιάζει στην ανίχνευση ήχου, έτσι ώστε οι αντίπαλοι να ακούγονται πριν φανούν καν στην οθόνη.

    Η κινηματογραφική εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια – με τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Audio, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν στο Sound Blaster Katana V2X ταινίες σε πλατφόρμες streaming όπως τα Netflix, Disney + και Amazon Prime. Οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν στο έπακρο την ηχομπάρα αυτή, εφόσον συνδεθούν στην εφαρμογή Creative, προσαρμόζοντας τον ήχο μέσω της σουίτας Acoustic Engine και επιλέγοντας τις αγαπημένες τους λειτουργίες φωτισμού RGB. Αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως προσαρμοσμένα προφίλ είτε στην εφαρμογή είτε στα προγραμματιζόμενα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο.

    Υπάρχουν διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας για να διαλέξετε, όπως HDMI ARC και οπτικές θύρες, ασύρματο Bluetooth 5.0, θύρα USB-C για υποστήριξη ήχου USB, AUX-in 3,5 mm και SXFI-out για πιστοποιημένα προϊόντα Super X-Fi. Η ευέλικτη Sound Blaster Katana V2X είναι συμβατή με επιτραπέζιους υπολογιστές και κονσόλες, όπως PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X και S, Xbox One και Nintendo Switch.

    Τιμές και Διαθεσιμότητα

    Η Sound Blaster Katana V2X κοστίζει € 309,99 και διατίθεται στη Creative.com.

    Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.creative.com/KatanaV2X.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles