17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Spider-Man επιστρέφει στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel!

    To Amazing Spider-Man δεν τα πήγε άσχημα, αλλά δεν έκανε και θραύση στο box office, κάτι που είχε βάλει από καιρό σε σκέψεις την Sony. Η οποία πήρε τις επίσημες αποφάσεις της και από σήμερα αλλάζει τη μοίρα του Spider-Man. Ο δημοφιλέστατος λοιπόν ήρωας, επιστρέφει  ξανά στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι εδώ και 50 χρόνια!
    Εδώ και πολλές δεκαετίες τα δικαιώματα του σούπερ ήρωα είχαν περάσει στη Sony και έτσι χρειάστηκε οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι για να φτάσουν σε μία συμφωνία που σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του Spider-Man στο σπίτι του!

    Avengers-Spider-Man

    Η σύμπραξη Sony-Marvel θα βρει τον ήρωα να μπαίνει σ’ έναν καινούργιο concept και franchise, χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει κάτι για το Νο.3 του Amazing Spider-Man που θα γυριστεί κανονικά και θα βγει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου του 2017.
    Όμως η μεγάλη είδηση δεν είναι άλλη από το γεγονός πως ο ήρωας θα εμφανιστεί σε μία ταινία Marvel, στη λεγόμενη τρίτη φάση της, με πολλούς να πιθανολογούν πως αυτό ίσως γίνει στο Captain America Civil War. Φυσικά οι εικασίες έχουν πάρει φωτιά αφού παίζει και η περίπτωση να τον δούμε να κάνει μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση και στους Avengers. Ίσως όχι στην άμεσα προγραμματισμένη συνέχειά τους, αλλά στην πιο μελλοντική. Και κάτι ακόμα. Φήμες θέλουν τον Andrew Garfield να μην αισθάνεται και πολύ άνετα για τη θέση του και να αναζητείται ήδη ο νέος Spider-Man που θα τον αντικαταστήσει.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles