17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Οι πιο εξειδικευμένες σπουδές μόδας στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

    Πάντα σε γοήτευε η μόδα και μπορούσες να κοιτάζεις ατέλειωτες φωτογραφίες από fashion shows και editorials μόδας…

    Mary Katrantzou
    Mary Katrantzou

    Όπως ήταν φυσικό, άρχισες να αναρωτιέσαι για την “τέχνη” που κρύβεται πίσω από κάθε ρούχο. Τι ακριβώς περιλαμβάνει το σχέδιο μόδας;

    Mary Katrantzou fashion sketch
    Mary Katrantzou fashion sketch

    Στη σύγχρονη εποχή, με την πρόοδο της τεχνολογίας, το σχέδιο μόδας έχει αλλάξει πολύ. Σχεδιαστές όπως η Mary Katrantzou, η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, σχεδιάζει η ίδια τα τυπώματα των υφασμάτων της σε γραφιστικό πρόγραμμα στον υπολογιστή της.

    Το ηλεκτρονικό  πατρόν είναι το μέλλον και συνεπώς, οι σπουδές στο σχέδιο μόδας οφείλουν να ακολουθούν τις επιταγές της εποχής. Στο Fashion Academy του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η δημιουργικότητα συναντά την σύγχρονη γνώση. Σε συνεργασία με την εταιρία λογισμικού Computer Life οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε εφαρμογές ηλεκτρονικού πατρόν, βελτιώνοντας τις γνώσεις και αυξάνοντας τα προσόντα τους ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να εκφράσουν το δικό τους σχεδιαστικό στυλ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, Simeoni.

    Αν θέλεις να αποκτήσεις τον τίτλο που να ανταποκρίνεται στο μέλλον της μόδας, Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος & Υποδήματος – Σχεδιαστής Μόδας, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

    Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις, κάνοντας κλικ εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles