15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Steel HR: το πρώτο “έξυπνο” ρολόι της Withings

    Αν ένα fitness tracker δεν μπορεί να καταγράψει τον σφυγμό της καρδιάς, τότε δεν είναι fitness wearable…  Η εταιρία Withings δεν κατασκευάζει fitness wearables, πόσο μάλλον ρολόγια που τυχαίνει να μετράνε τον καρδιακό παλμό, τα οποία δικαιολογούν την συνεχόμενη κίνηση των ποδιών. Τώρα, το νέο ρολόι της Withings, το Steel HR, περιλαμβάνει έναν οπτικό HR αισθητήρα και μια νέα ψηφιακή υπο-οθόνη για ειδοποιήσεις, μαζί με το κλασικό αναλογικό καντράν.

    σδφδφ

    Η ψηφιακή του υπο-οθόνη είναι, πιθανώς, η πιο όμορφη προσθήκη, μια κυκλική οθόνη, δηλαδή, που προβάλλει τα βήματα του χρήστη, τον καρδιακό παλμό και τις ειδοποιήσεις του κινητού. Η ιδέα της τοποθέτησης μιας ψηφιακής οθόνης μαζί με το αναλογικό μέρος του ρολογιού, δεν είναι καινούρια, μόνο που η έκδοση της Withings είναι σημαντικά πιο κομψή. Οι χρηστές μπορούν να δουν τα δεδομένα στην οθόνη μέσω της συνοδευόμενης iOS ή Android εφαρμογής. Έπειτα, μπορούν να περιηγηθούν πιέζοντας το πολλαπλών χρήσεων κουμπί που υπάρχει στο πλάι.

    Τo Steer HD στο περίπτερο της Withings στην IFA 2016
    Τo Steer HD στο περίπτερο της Withings στην IFA 2016

    Η Withings έχει ιστορικά αντισταθεί στην προσθήκη επιπλέον τεχνολογίας στα ρολόγια της για να αποφευχθεί ο συμβιβασμός στο στυλ και στην διάρκεια της μπαταρίας του. Το Steel HR ακολουθεί τον προκάτοχο του, το Activité, και είναι σχεδιασμένο στη Γαλλία από ανοξείδωτο ατσάλι, δείκτες από χρώμιο και λουράκι σιλικόνης. Ενσωματωμένο στο καντράν, κάτω από τα βασικά ψηφία, υπάρχουν υπο-ψηφία τα οποία, όπως συνήθως, υπολογίζουν το ημερήσιο στόχο του χρήστη καθώς περνάει η μέρα.  Εκτός από κομψό, το ρολόι αυτό έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα: η διάρκεια της μπαταρίας του κρατάει μήνες και όχι μέρες.

    σδσδ

    Το Withings Steel HR θα είναι διαθέσιμο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας τον Οκτώβριο. Σε μαύρο και λευκό χρώμα, η έκδοση των 36mm θα κοστίζει $179.95/£169.95, ενώ των 40mm $199.95/£179.95.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles