21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στήριξη σε κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν στο Web Summit προσφέρουν το ΙΠΕ και ο Invest Cyprus

    Την ευκαιρία σε κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups) να συμμετάσχουν στο δημοφιλές φόρουμ Web Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Νοεμβρίου 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, δίνουν το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) και ο Invest Cyprus.

    Το WEB SUMMIT που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φόρουμ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με τη συμμετοχή εκατοντάδων νεοφυών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποι των νεοφυών επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από επικεφαλής πετυχημένων επιχειρήσεων και να έρθουν σε επαφή με δυνητικούς επενδυτές.

    Στο πλαίσιο αυτό , το ΙΠΕ και ο Invest Cyprus θα προσφέρουν υποστήριξη (περιλαμβανομένης χρηματικής) σε κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κατάλληλο στάδιο ανάπτυξης και ωριμότητας, για να συμμετάσχουν στο Web Summit με σκοπό να αναζητήσουν δυνητικούς επενδυτές και άλλους συνεργάτες, οι οποίοι θα τις βοηθήσουν να αναπτυχθούν  στη διεθνή αγορά.

    Στις νεοφυείς επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα προσφερθεί το εισιτήριο εισόδου (αξίας €850) στο Web Summit 2018 για ένα εκπρόσωπό τους καθώς και ποσό €900 (εφάπαξ ποσό) για κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διαμονής του.

    Για την επιλογή των νεοφυών επιχειρήσεων, των οποίων θα υποστηριχθεί η συμμετοχή στο Web Summit 2018, θα πραγματοποιηθεί κοινή διαδικασία ΙΠΕ και Invest Cyprus.

    Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.f6s.com/pitch4websummit18 μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2018. Η επιλογή και ανακοίνωση των νεοφυών επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν θα πραγματοποιηθεί αρχές Οκτωβρίου 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles