15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Στο επίσημο trailer του Justice League βλέπουμε για πρώτη φορά την ομάδα ενωμένη

    Είχαμε δει poster, teaser, ε τώρα ήταν καιρός να μας αποκαλυφθεί και το επίσημο trailer όπου βλέπουμε την ομάδα σε απαρτία, έτοιμη να τα βάλει με τους κακούς αυτού του κόσμου. Batman, Aquaman, The Flash, Wonder Woman και Cyborg είναι το νέο μεγάλο στοίχημα της Warner Bros που ευελπιστεί να κοντράρει το αντίστοιχο δέος των Avengers. Μία δύσκολη ομολογουμένως αποστολή, μία μεγάλη κόντρα από την οποία φυσικά βγαίνουν κερδισμένοι οι fans.

    Justice

    Batman και Wonder Woman(Gal Gadot) προσπαθούν να φτιάξουν μία σούπερ ομάδα που θα τεθεί αντιμέτωπη απέναντι σ’ ένα μεγάλο εχθρό. Οι κατάλληλοι metahumans βρίσκονται αμέσως στο πρόσωπο των Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fischer) και The Flash (Ezra Miller) και πρέπει να αρχίσει ένας αγώνας με το χρόνο πριν να είναι αργά.
    Ο Ben Affleck θα ξαναφορέσει την στολή του Batman κάτι που θα κάνει αντίστοιχα ο Henry Cavill με του Superman που έχει αναλάβει το ρόλο να δώσει έμπνευση στον πρώτο. Από εκεί και πέρα έχουμε κι άλλους ήρωες/villains/πρωταγωνιστές. Nuidis Vulko (Willem Dafoe), Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Alfred Pennyworth (Jeremy Irons), Commisioner Gordon (J.K. Simmons), ενώ τους Steppenwolf  και Mera θα ερμηνεύσουν αντίστοιχα οι Ciarán Hinds και Amber Heard.
    Όλο αυτό το χαμό θα προσπαθήσει να το βάλει σε μία σειρά ο Zack Snyder (Batman v Superman: Dawn of Justice, Man of Steel), ενώ το σενάριο είναι το Chris Terrio. Το Justice League αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles