16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Συνεχίζεται η Δημόσια Διαβούλευση για την «Εθνική Στρατηγική» ανάπτυξης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Κύπρο

    robot-artificial-intelligence

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δημόσια διαβούλευση που διεξάγεται από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με σκοπό τη δημιουργία σχεδίου «Εθνικής Στρατηγικής Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ): Δράσεις για την Αξιοποίηση και Ανάπτυξη της ΤΝ στην Κύπρο».

    Το έγγραφο της δημόσιας διαβούλευσης που ξεκίνησε από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται στις 7 Οκτώβριου 2019, βρίσκεται ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Τ.Η.Ε) του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mcw.gov.cy/dec κάτω από την ενότητα «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ».

    Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να απαντήσουν μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019, δίνοντας τις εισηγήσεις απόψεις και προτάσεις τους, στις ερωτήσεις που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επώνυμα, είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα, σε έντυπη η ηλεκτρονική μορφή στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

    Τέλος, σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης (με εξαίρεση  πληροφορίες που μπορεί να χαρακτηριστούν από το Διευθυντή του Τ.Η.Ε ως εμπιστευτικές ή/και ως επαγγελματικό απόρρητο), θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της δημόσιας διαβούλευσης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles