17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα 100 καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο: σε ποια θέση είναι το «Ελ. Βενιζέλος;»

    Όπως και κάθε χρόνο, τα βραβεία SkyTrax World Airport Awards ανακοινώθηκαν πρόσφατα, βασισμένα σε ψήφους εκατομμυρίων επιβατών παγκοσμίως, από έρευνες που γίνονται στα αεροδρόμια για τις συνθήκες που επικρατούν, την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχονται κ.α. Ανάμεσα σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο, πρώτο (για τέταρτη συνεχόμενη φορά) στις επιλογές των επιβατών αναδείχτηκε το Singapore Changi Airport, ένα… πραγματικά έργο τέχνης, εφοδιασμένο με δεκάδες γιγαντοοθόνες  που προβάλλουν κινηματογραφικά blockbusters δωρεάν όλο το 24ωρο, μια πισίνα στην ταράτσα κι έναν κήπο με πεταλούδες (!) για τους επιβάτες που θέλουν να περιμένουν στην… φύση, στα κενά μεταξύ των πτήσεών τους.

    ss

    Στη δεύτερη θέση παρέμεινε (όπως και πέρυσι) το πασίγνωστο αεροδρόμιο Incheon International της Ν. Κορέας, ενώ μεγάλο άλμα στις… επιλογές των επιβατών έκανε το Hamad International Airport της Ντόχα που από 22ο το 2015 ανέβηκε φέτος στη θέση 10, έχοντας ανοίξει μόλις το 2014!

    Επειδή τέλος ξέρω οτι αναρωτιέστε, το δικό μας αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατατάχθηκε στην 60η θέση, χάνοντας 5 θέσεις σε σχέση με πέρυσι.

    Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα 100 καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο και ετοιμαστείτε για τα επόμενα αεροπορικά σας ταξίδια ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles