18.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Talos Principle 2: Σε κονσόλες και PC μέσα στο Νοέμβριο

    Το πολυαναμενόμενο sequel της underground indie επιτυχίας “The Talos Principle” θα είναι διαθέσιμη σε ένα μήνα, γι’ αυτό οι fans μπορούν να αρχίσουν να προετοιμάζονται.

    Το Talos Principle 2 κυκλοφορεί για PC (μέσω Steam και Epic Games), PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 2 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το sci-fi puzzler με έκπτωση 10%, εάν το προπαραγγείλουν πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Εάν δεν έχετε παίξει ακόμα το αρχικό παιχνίδι, μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε με το Road to Gehenna DLC από το Steam με έκπτωση 90% μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

    Στο The Talos Principle 2, η ανθρωπότητα έχει ήδη εξαφανιστεί και ρομπότ φτιαγμένα κατ’ εικόνα μας, ικανά για σκέψεις και συναισθήματα, έχουν ήδη πάρει τη θέση μας στον κόσμο. Οι μηχανές εξερευνούν μια μυστηριώδη κατασκευή στην ιστορία και ως παίκτης, θα πρέπει να λύσετε περίπλοκους γρίφους για να προχωρήσετε, ενώ συμμετέχετε σε διαλόγους εντός του παιχνιδιού σχετικά με τη συνείδηση, την αγάπη και το μέλλον του είδους μας.

    Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας, το The Talos Principle 2 προσφέρει μια αισιόδοξη ιστορία, την οποία μπορείτε να απολαύσετε αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles