21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος εποχής για το PS4! Η Sony τραβάει την πρίζα από την παραγωγή των περισσότερων μοντέλων PS4!

    Δεν έχουν συμπληρωθεί καλά – καλά δύο μήνες από την ημέρα που το PlayStation 5 έκανε το ντεμπούτο του στον κόσμο του gaming και η Sony αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα από την παραγωγή των περισσοτέρων μοντέλων του PlayStation 4. Η αιτία φυσικά για αυτή την απόφαση, δεν είναι άλλη από την τεράστια ανάγκη κάλυψης της αυξημένης ζήτησης για το PlayStation 5.

    Όπως έγινε γνωστό ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming, διακόπτει την παραγωγή των περισσότερων Slim μοντέλων του PlayStation 4 (CUH-2000 series) και όλων των PS4 Pro (CUH-7000 series). Αυτή τη στιγμή το μόνο PlayStation 4 που θα εξακολουθήσει να παράγεται (σε χαμηλές ποσότητες όμως) δεν είναι άλλο από το standard PS4 Slim με τον σκληρό δίσκο των 500GB. Υπενθυμίζουμε ότι το original μοντέλο του PS4 δεν παράγεται εδώ και καιρό και ουσιαστικά έχει αντικατασταθεί από την slim έκδοση. Φυσικά αυτή η κίνηση δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να βρείτε το PlayStation 4 Pro σε αρκετά καταστήματα σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, καθώς το διαθέσιμο stock είναι αρκετά μεγάλο και δύναται να καλύψει την όποια ζήτηση. Βέβαια, όσο θα περνάει ο καιρός οι κονσόλες που ανήκουν στην οικογένεια PS4 θα γίνονται όλο και πιο σπάνιες, για αυτό εάν θέλετε να αποκτήσετε μία έστω για… «συλλεκτικούς» λόγους (και να παρηγορηθείτε λίγο μέχρι να αγοράσετε το PS5 που βρίσκεται σε έλλειψη), καλό θα ήταν να το πράξετε σύντομα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles