16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος η Pamela Anderson από τα… social media! Παντρεύτηκε και είπε αντίο στα εκατομμύρια των followers της!

    Η Pamela Anderson αποχαιρέτησε πρόσφατα τους 1,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, τους 1 εκατομμύριο ακόλουθούς της στο Twitter και τους 900.000 στο Facebook. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ανάρτηση» έγραψε το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων στο τελευταίο της μήνυμα. Όπως εξήγησε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «δε με ενδιέφεραν ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα που έχω τακτοποιηθεί στη ζωή μου, εμπνέομαι πραγματικά από την ανάγνωση βιβλίων και τη φύση. Είμαι ελεύθερη» συνέχισε. «Ευχαριστώ για την αγάπη» πρόσθεσε. «Να είστε καλά όλοι! Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε τη δύναμη και την έμπνευση για να ακολουθήσετε τον σκοπό σας και να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τη σπατάλη χρόνου» έγραψε η Pamela Anderson.

    Όλα τα παραπάνω συνέβησαν γιατί η Pamela Anderson αποφάσισε να παντρευτεί για πέμπτη φορά! O εκλεκτός της καρδιάς της δεν είναι άλλος από το σωματοφύλακά της. Η 54χρονη γεννημένη στον Καναδά σταρ και ο νέος σύζυγός της ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα κατά τη διάρκεια του lockdown. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια λιτή τελετή την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες. Της ευχόμαστε να ζήσει αν και θα μας λείψει από τα Social Media (ειδικότερα σε όσους μεγάλωσαν μαζί της στα 90s, παρακολουθώντας το Baywatch). 

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles