19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να χάσει τα Google Glass του

    Στη φωτογραφία δεξιά, βλέπετε τον Luke Wroblewski. Ένας product designer  που κρατά μία θλιβερή πρωτιά: είναι ο πρώτος άνθρωπος που χάνει τα Google Glass του.

    lost-google-glass

    Είναι αλήθεια πως όσο πιο συχνά χρησιμοποιείς ένα gadget ή οποιοδήποτε αντικείμενο, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να το χάσεις. Αλλά τα Google Glass; Ο Wroblewski τα είχε σε ένα τσεπάκι του σακιδίου του και του έπεσαν όταν περνούσε από την ασφάλεια του αεροδρομίου.

    “Είναι ένας καλός λόγος να αποκαρδιωθώ. Εξακολουθεί να είναι ένα πανάκριβο αντικείμενο (και σπάνιο) συν ότι τα χρησιμοποιούσα για να σχεδιάσω γυαλιά. Οπότε δεν το λες καλό γεγονός, από πολλές απόψεις» γράφει ο Wroblewski στον συντάκτη του VentureBeat. Και τον καταλαβαίνουμε. Είχε πάει στο Google I/O πέρυσι, είχε «σκάσει» 1500 δολάρια για τα Explorer Edition και περίμενε σχεδόν ένα χρόνο να φτάσουν στα χέρια του.

    Το ακόμα χειρότερο είναι πως είχε συνδέσει τα Google Glass με ένα αριθμό από λογαριασμούς που διατηρεί στις διάφορες online υπηρεσίες, πράγμα που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο άβολη. Φυσικά και μπορεί να «διαγράψει» απομακρυσμένα όλα τα στοιχεία του από τα Glass, αλλά δεν το κάνει ακόμα, ελπίζοντας πως όποιος τα βρει, θα τα επιστρέψει.

    Εσείς τι λέτε; Θα τα επιστρέψει όποιος τα βρει;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles