19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η saga του Longest Journey συνεχίζεται μέσω crowd funding

    Θυμάστε τη χρυσή εποχή των «καθαρόαιμων» adventure games; Αυτή θα λέγαμε ότι τελείωσε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αλλά ενίοτε βλέπουμε κάποια νέα δείγματα που κρίνονται αντάξια αυτής της κουλτούρας του gaming.

    Ένα από αυτά, ήταν το Longest Journey, που κυκλοφόρησε το 2000 για PC, όπως και η συνέχεια του, με τίτλο Dreamfall, το 2006 για PC και Xbox. Εκείνο το παιχνίδι είχε ένα τέλος κάπως «ξεκρέμαστο», αλλά τώρα πια ήρθε η ώρα να μπουν σε μία σειρά τα πράγματα.

    Η ίδια ομάδα ανάπτυξης των δύο παιχνιδιών, αλλά τώρα υπό την αιγίδα διαφορετικής εταιρείας (Red Thread Games αντί για Funcom), δημοσίευσε στο Kickstarter πριν από μία εβδομάδα περίπου, στις 8 Φεβρουαρίου, ένα project για την αναβίωση της σειράς.

    Το όνομα αυτού, «Dreamfall Chapters: The Longest Journey», και τα χρήματα που απαιτούνται, 850 χιλιάδες δολάρια. Σήμερα λοιπόν, αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε, και το παιχνίδι θα πάρει σίγουρα πλέον το δρόμο της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας.

    Μέχρι τις 10 Μαρτίου οπότε και τελειώνει το pledge, μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς τον οβολό σας, αν βέβαια δεν σας έχει χτυπήσει ακόμα η οικονομική κρίση. Οτιδήποτε δίνετε από εδώ και πέρα, θα επενδυθεί σε επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως την κυκλοφορία του παιχνιδιού όχι μόνο για Windows, αλλά επίσης για MacOS και Linux, ή την επέκταση της υπόθεσης και του κόσμου. Όχι, σχέδια για κυκλοφορία στις κονσόλες δεν υπάρχουν ακόμα.

    Οποιοδήποτε ποσό είναι ευπρόσδεκτο, από 1 δολάριο μέχρι… όσο βαστάει η τσέπη σας. Μάλιστα, ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσετε, θα λάβετε και «δωράκια» από την εταιρεία, όταν ετοιμαστεί το παιχνίδι. Από wallpapers, soundtrack και artbooks, μέχρι τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν το πλήρες παιχνίδι, να το λάβετε σε δισκάκι ή USB stick. Μπορείτε ακόμα και να δείτε το όνομα σας στα CREDITS του τίτλου!!!

    Προς το παρόν, ρίξτε μια ματιά στις πρώτες εικόνες του Dreamfall Chapters, και δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε πόσο σοβαρά έχει πάρει το παιχνίδι η ομάδα ανάπτυξης.

    Πηγή : Games Life

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles