16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το απόλυτο success story! Το Apple Watch «μετράει» περισσότερους από 100 εκατ. χρήστες!

    H προϊοντική κατηγορία των wearables είναι από τις πιο προσοδοφόρες για τις κατασκευάστριες εταιρείες. Bands, smartwatches και fitness trackers βρίσκονται διαρκώς στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, ωστόσο σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία ένας είναι ο πραγματικός βασιλιάς και δεν είναι άλλος από το Apple Watch! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αναλυτή Neil Cybart της Above Avalon αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι που φορούν το Apple Watch στον καρπό τους!

    Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch, μέσα στο 2014 και κυκλοφόρησε την πρώτη version του μερικούς μήνες αργότερα, το 2015. Μέσα σε ένα διάστημα λοιπόν περίπου 5 ετών, η Apple κατάφερε να «πείσει» 100 εκατομμύρια χρήστες με την πρόταση της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα δεδομένα του Neil Cybart, υπάρχει χώρος για ακόμη περισσότερη ανάπτυξη για το smartwatch της Apple, από τη στιγμή που μόλις το 10% των iPhone users έχει στην κατοχή του και το ρολόι της Apple. Η εταιρεία με έδρα το Cupertino, αναμένεται μέσα στα επόμενα έτη να εξελίξει ακόμη περισσότερο το concept του Apple Watch προσθέτοντας όλο και πιο αποτελεσματικά features που σχετίζονται με την φιλοσοφία του well-being και με την βελτίωση της υγείας του χρήστη. Μάλιστα, τα τελευταία reports κάνουν λόγο ότι η μελλοντική version του πετυχημένου smartwatch θα μπορεί ακόμη και να μετράει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, εφαρμόζοντας μια μη παρεμβατική μέθοδο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles