15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το επίσημο τρέιλερ και πόστερ της ταινίας «The Girl on the Train»

    Οι Universal Pictures και DreamWorks Pictures έδωσαν στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας «The Girl on the Train» που πρωταγωνιστούν οι Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow και Laura Prepon.

    Στο τρέιλερ, η Rachel (Blunt) καταρρακωμένη από το πρόσφατο διαζύγιο της, περνάει την ώρα της κατά τη διάρκεια της καθημερινής της μετακίνησης, φαντασιώνοντας ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι που ζει σε ένα σπίτι όπου περνάει το τρένο της κάθε μέρα, ώσπου ένα πρωί βλέπει κάτι σοκαριστικό να συμβαίνει εκεί και εμπλέκεται στο μυστήριο που ξετυλίγεται.

    σδγ

    Η Blunt παίζει τον ρόλο της Rachel με τον Theroux στον ρόλο του πρώην συζύγου της Rachel, τον Tom. Η Ferguson παίζει την Anna, την νέα σύζυγο του Tom, ενώ οι Bennett και Evans παίζουν ένα παντρεμένο ζευγάρι γειτόνων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη πλοκή.

    Βασισμένο στο bestselling μυθιστόρημα της Paula Hawkins, το «The Girl on the Train» που έχει εκδοθεί στα ελληνικά με τίτλο «Το κορίτσι του τρένου» από τις εκδόσεις Ψυχογιός, θα σκηνοθετήσει ο Tate Taylor (The Help, Get on Up) και σε σενάριο των Erin Cressida Wilson και Taylor.

    χσγ

    Το μυθιστόρημα της Paula Hawkins έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και ήταν στο Νο. 1 της λίστας με τα πιο ευπώλητα βιβλία των New York Times για 19 συνεχόμενες εβδομάδες από τη μέρα της κυκλοφορίας του.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου 2016.

    Δείτε το τρέιλερ (αλλά και τα πόστερ και βιβλίο που προηγήθηκαν πιο πάνω).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles