20.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Το Instagram ξεπέρασε το Twitter στα smartphones στις ΗΠΑ!

    twitter-instagram

    Η εποχή του Instagram φαίνεται πως ξεκινά στις ΗΠΑ! Όπως ανακοινώθηκε, το Instagram ξεπέρασε το Twitter σε δημοτικότητα στις τάξεις των χρηστών smartphones στις ΗΠΑ καθώς 35 εκατ. Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν το γνωστό πρόγραμμα λήψης, επεξεργασίας και διαμοιρασμού εικόνων τουλάχιστον μια φορά τον μήνα πέρυσι. Ο αντίστοιχος αριθμός για το Twitter ανήλθε στα 30,8 εκατ..

    Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg, αποκάλυψε πως τα μέλη του Instagram ξεπέρασαν τα 200 εκατ., γνωρίζοντας μεν μεγάλη αύξηση τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά παραμένοντας πίσω από το Twitter το οποίο αριθμεί περί τους 240 εκατ. χρήστες.

    Το Instagram αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά εξαγορών που πραγματοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια το Facebook. Δίνοντας $1 δισ. ο Mark Zuckerberg έκανε δικό του το ανερχόμενο Instagram, κρατώντας έτσι στο βαπόρι του κόσμο που είχε αρχίσει να βαριέται το Facebook. Το Instagram ακολούθησαν στη συνέχεια τα WhatsApp ($19 δισ.) και Oculus Rift ($2 δισ.) και αν κρίνουμε απ’ τις ορέξεις του Mark… έπεται συνέχεια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles